Home Nieuw voor de salon: Phorest Salon Software
Ondernemend

Nieuw voor de salon: Phorest Salon Software

Onlangs is een nieuwe salonsoftware voor kappers, Phorest Salon Software gelanceerd. Deze vooruitstrevende salonsoftware belooft de omzet in de salons te laten groeien.

De oprichter en CEO van Phorest is Ronan Perceval. Hij werkte bijna 20 jaar als receptionist in een drukke salon in Dublin waar hij onder andere te maken kreeg met no-shows en omzetdaling na de kerstperiode. In de zoektocht naar een oplossing hiervoor is Phorest ontstaan. Ronan is een echte visionair die een mooie wereldwijde community heeft opgebouwd.

Het is onze missie om saloneigenaren te helpen om hun bedrijf verder te laten groeien. We zijn verheugd om salons te helpen met het gebruik van de nieuwste, innovatieve technologie, iets wat essentieel is voor salons in heel Nederland. Met een al sterke aanwezigheid in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit onze eerste stap in de Benelux en we kunnen niet wachten om te zien waar dit ons naartoe brengt.

Ronan Perceval

Over Phorest Salon Software

Phorest, toonaangevend ICT-bedrijf voor salonsoftware, zet zijn uitbreiding naar nieuwe markten voort met de lancering in Nederland. Het Ierse salonsoftwarebedrijf bedient momenteel 10.000 salons wereldwijd in 10 regio's, waaronder Ierland, het VK, de VS, Canada, Australië, Duitsland, Finland, Zwitserland, Oostenrijk, de VAE en voegt nu Nederland toe aan haar steeds groeiende portfolio.

Phorest Salon Software ondersteunt de haar- en schoonheidsindustrie sinds 2003 en richt zich op het stimuleren van innovatie in salontechnologie door salons de tools te geven die zij nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien met een gebruiksvriendelijke, alles-in-één oplossing.

Functies

Met een breed scala aan functies, waaronder de ultramoderne Marketing Suite, helpt Phorest Salon Software salons om nieuwe klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat hun bestaande klanten blijven terugkomen en meer besteden. Van een eigen salon-merkapp, die ervoor zorgt dat de salon in de handpalm van klanten ligt, waar ter wereld zij zich ook bevinden, tot de slimme Online Reputatie-functie, ontworpen om je salon zichtbaar te krijgen en te houden. Bovendien trekken 5-sterren reviews op Google nieuw publiek aan en wordt klantloyaliteit vergroot.