Home Nieuw: VIBES. magazine voor de jonge professional!
Ondernemend

Nieuw: VIBES. magazine voor de jonge professional!

WieWatHaar lanceert VIBES., een gloednieuw magazine voor leerlingen, stagiaires en jonge kappers om deze doelgroep mee te nemen in de wereld van hair & beauty. Zij krijgen daarmee een eigen platform waar zij hun stem kunnen laten horen en hun visie kunnen delen. Daarnaast komen ook ervaren kappers, productleveranciers aan het woord. Ons doel was om met VIBES. een brug te slaan tussen deze groepen in de kappersbranche.

Nieuw talent

VIBES. staat boordevol interviews, stellingen, tips en geeft inzicht in de professionele kapperswereld. Waar lopen jonge kappers tegenaan, wat vinden ze echt belangrijk en welke keuzes maken ze? Het gaat hier toch om het nieuwe talent en daarom is het ook voor de 'oudere' kapper heel interessant om te lezen wat er speelt bij hun nieuwe werknemers of collega's.

Eigenlijk is een kapper psycholoog, expert en haarkunstenaar ineen!

Boeiende wereld

Het kappersvak is nog veel te veel ondergewaardeerd, terwijl kappers enorme impact hebben op het welzijn van de mens. Iedereen die zijn of haar kapper heeft moeten missen tijdens de lockdown kan daarover meepraten. Het is een hartstikke veelzijdig en sexy vak. Eigenlijk is een kapper psycholoog, expert en haarkunstenaar ineen!

Met rubrieken als MIRROR TALK, ZEG 'S EERLIJK en DE DAG VAN, nemen we je mee in de boeiende wereld van kappers en beautyprofessionals. Geen lange teksten en saaie verhalen, maar kort en to the point. Daarnaast bevat elke editie ook de leukste en mooiste looks uit ons lookbook. VIBES. is een digitaal magazine dat 4 x uitkomt per jaar. Het is helemaal gratis voor iedereen die interesse heeft in het kappersvak.

Lekker lezen!

Wij zijn supertrots op onze allereerste editie en wensen je veel kijk- en leesgenot! Klik op de fullscreen link of bekijk het magazine hieronder: