Home NIEUW in Den Haag: de SHEADO Brandstore
Haarpraat

NIEUW in Den Haag: de SHEADO Brandstore

Sheado-openingSheado is een haarverzorgingsmerk speciaal voor kroes en krullend haar met natuurlijke ingrediënten. De fans van dit bijzondere merk kunnen nu hun hart ophalen in de Sheado Brandstore in Den Haag. Daar kun je het echte Sheado gevoel ervaren, van de aanschaf van haarproducten tot aan het ondergaan van diverse behandelingen speciaal voor kroeshaar en krullen. Het team heeft speciale ‘Signature Hair Treatments’ ontwikkeld die behalve doeltreffend ook pure verwennerij zijn. En het leuke is, dat deze treatments ook heel goed geschikt zijn voor blonde krullen!

Zo is er de Sheado Moisture Repair Treatment voor extreem droog haar en de Strawberry Chocolate Protein Fix, verrijkt met echte chocolade, voor beschadigd en overbehandeld haar.

Het brein achter deze producten is Dominique Chantal Snip, auteur van het boek Crown of Glory en eigenares van Sheado.

[symple_testimonial by="Dominique Snip"]“In april vorig jaar lanceerde ik mijn merk en was Sheado alleen online en in bepaalde kapsalons verkrijgbaar. Nu hebben we een fysieke plek waar wij onze klanten persoonlijk van dienst kunnen zijn. In ons team hebben wij een gediplomeerd kapster en haarstylist met know how over kroeshaar en krullen”[/symple_testimonial]

Bekijk hier de foto's:

Sheado-brand-store

 

Lees ook: NIEUW: Sheado voor kroeshaar en krullen