Home NIEUW in de salon: volume, kleur & föhn met haarolie
Onze favorieten

NIEUW in de salon: volume, kleur & föhn met haarolie

De feestdagen staan voor de deur en allemaal gaan we nog snel even naar de kapper. laat jij je haar kleuren? Dan is er goed nieuws! Wella introduceert een spectaculair product waarmee je het haar kleur en tegelijkertijd oplicht. Lekker spannend, denk je misschien, maar dat is het zeker. Hierdoor wordt je haar minder chemisch behandeld en dat betekent winst voor het welzijn van je haar. En als je thuis met je handen in je haar voor de spiegel staat, biedt Balmain Hair uitkomst. Met een paar slimme stappen, heb jij straks een volle bos haar. En tenslotte komt EGO met een revolutionaire haardroger, die argan olie in het haar dringt, terwijl het wordt gedroogd!

Wella Professionals MAGMA by Blondor

MAGMA-by-Blondor

Wella Professionals is altijd op zoek naar innovatieve productoplossingen waarmee de stylist zijn vakmanschap en creativiteit volledig de vrije loop kan laten. Om haarstylisten te helpen bij het uitvoeren van hun kleurrijke creativiteit, heeft Wella Professionals MAGMA by Blondor opnieuw uitgevonden; oplichting en kleuring van het haar wordt revolutionair vernieuwd door beide te combineren in één eenvoudige stap. 


 EGO: ego infuse

Ego-infuse

De ego Infuse is een geheel nieuwe toevoeging aan het assortiment van ego. Deze ultra lichtgewicht föhn is niet zomaar een föhn. Terwijl het haar wordt geföhnd, brengt het op een super effectieve manier Argan olie in de haarstructuur waardoor het de conditie van het haar op peil brengt, het haar sneller droogt en het haar een geweldige glans geeft.


KEUNE: GorGeous Grey!

Goldwell-gorgeous-grey

De Volume Supérieur is een revolutionair 100% Memory Hair haarstuk waarmee u de laatste trends op het gebied van haar creëert door het toevoegen van volume, lengte en kleur aan uw eigen haar. Krijg de volumineuze look van uw dromen in slechts 5 minuten.