Home Nieuw in de salon: Moroccanoil Color Depositing Mask
Onze favorieten

Nieuw in de salon: Moroccanoil Color Depositing Mask

Het betreft een collectie van kleurmaskers die pure pigmenten afgeven, terwijl ze het haar tot in de diepte voeden en verzorgen zoals een regulier conditionerend masker doet. De collectie bestaat uit zeven diverse kleuren voor een prachtige, vrijblijvende tint die veilig is voor het haar.

De collectie van verzorgende kleurmaskers is speciaal ontwikkeld om de haarkleur van elk type haar te verrijken, de tint te verfrissen en om vrijblijvend te kunnen experimenteren met kleur terwijl het haar ook nog diep verzorgd wordt. Voor zowel de zoektocht naar een trendy wassing, als meer dimensie geven aan een kleur en het behouden van de tint tussen salonbezoeken door; dit makkelijk te gebruiken masker met tijdelijke kleur geeft daar alle mogelijkheid toe. 

"Wij waarderen en behouden graag onze toppositie in de wereld van haarverzorging, dus met nieuwe lanceringen spelen we in op trends zonder ons merk-DNA te verliezen’’, aldus Moroccanoil co-founder, Carmen Tal. ‘’We stellen daarom met veel plezier een collectie voor die trouw blijft aan onze filosofie, door kleurmaskers aan te bieden die zorgen voor direct resultaat, maar ook voor intense verzorging.’’

De Moroccanoil merkenpagina vind je hier