Home Nieuw in de salon: L’ANZA Silver Brightening Shampoo
Onze favorieten

Nieuw in de salon: L’ANZA Silver Brightening Shampoo

Koel blijft koel dankzij deze nieuwe conditioner van L’ANZA Healing ColorCare! Er was al een Silver Brightening Shampoo, maar daar komt nu een conditioner bij, die het haar tevens voedt en verzorgt.

Blond, grijs, wit, platina of zilver – of een kleur nu natuurlijk, gekleurd of gehighlight is, L’ANZA Healing ColorCare Silver Brightening Conditioner houdt ‘m mooi koel. De conditioner is verrijkt met natuurlijke, violette kleurpigmenten van viooltjes en lavendel. Zoals we uit de kleurenleer weten, is violet de complementaire kleur van geel: ze staan tegenover elkaar in de kleurencirkel. Ofwel: violet neutraliseert geel. En ook oranje en koper, die er vlak naast liggen. De kleurcorrigerende pigmenten hechten zich langdurig aan de haarvezel – ook na meerdere keren wassen. De haarkleur wordt beschermd tegen verbleken en blijft langer helder en koel. Dus geen ongewenste gele, oranje of koperen gloed meer!

Ook het haar krijgt bescherming en verzorging: het wordt ontward, zijdezacht en krijgt een prachtige glans. Silver Brightening Conditioner zit boordevol keratine die het haar minder poreus maakt en herstelt, waardoor het sterker en gladder wordt en er gezond uitziet.