Home NIEUW in de salon: kleurmasker, haarpoeder & spullen voor krullen
Onze favorieten

NIEUW in de salon: kleurmasker, haarpoeder & spullen voor krullen

Goed nieuws voor krullebollen! Zowel Alterna als KMS California introduceren producten waarmee je krullen een extra boost krijgen en die pluizige krullen tegen gaan. Davines komt met een ingenieuze haarpoeder die vol zit met werkzame stoffen, maar geen schadelijke stoffen, zoals parabenen, bevat. En last but not least, komt het Nederlandse wellness merk Oolaboo met een kleurmasker op de mark die zowel thuis als in de salon is te gebruiken. Het masker frist je haarkleur op en verzorgt het tegelijkertijd.

Bamboo Smooth Curls by Alterna

Alterna-Bamboo-Curls

De Bamboo Smooth Curls Anti-Frizz Curl-Defining Cream en de Bamboo Smooth Curls Anti-Frizz Curl Re-Activating Spray zijn speciaal geformuleerd om de natuurlijke vorm van krullen te beschermen, daarnaast creëer je levendige, pluisvrije lokken. Door het gebruik van biologisch bamboo extract wordt het haar direct sterker, veerkrachtiger en gezonder. De biologische kendi olie bevat een krachtige combinatie van omega’s 3, 6 en 9 die de natuurlijke vetlaag van het haar verzachten en voeden. Deze styling producten maken het haar glad en verlengen de levensduur van de krullen.

NIEUWE PRODUCTEN: 

Bamboo Smooth Curls Anti-Frizz Curl-Defining Cream

Bamboo Smooth Curls Anti-Frizz Curl Re-Activating Spray


KMS California CURLUP: Curls to make them jealous!

KMS-Curl-Up

Vrouwen met krullen proberen graag nieuwe producten, maar hun dagelijkse stylingritueel moet snel en eenvoudig zijn. En: eenmaal de juiste producten gevonden, blijven ze deze trouw. De laatste aanvullingen op de CURLUP serie, perfecting lotion en leave-in conditioner, vormen het perfecte paar voor perfecte krullen. Gebruik ze alleen of samen – en creëer uitzonderlijke hydratatie en krulverbetering!

NIEUWE PRODUCTEN: 
Curlup Perfecting Lotion

Curlup Leave-in Conditioner


Oolaboo introduceert COLOR IN MASK

Oolaboo-Color-in-Mask

Color in mask is een hybrideformule voor zowel professioneel- als thuisgebruik. Het combineert de voordelen van een temporele kleur en een masker in één product/behandeling. Hierdoor ontstaat een ultieme synergie met iedere permanente- of semi-permanente kleurbehandeling van het ecolorgy color system. 

NIEUWE PRODUCTEN: 
Oolaboo Color in mask


Davines MORE INSIDE – TEXTURIZING DUST 

Davines-Texturizing-Dust

Davines voegt een nieuwe hoofdrolspeler toe aan het creatieve styling concept van de more inside lijn – een synthese van wetenschappelijke kennis, balans tussen vorm, inhoud en ambachtelijke zorg - om de dialoog tussen het merk en stylisten voort te zetten met nieuwe ideeën en kansen. Het nieuwe styling product – This is a texturizing dust – it’s for immediate volume - is een hoogwaardige mix van ingrediënten die zorgen voor volume en hold zonder residu, en kan los gebruikt worden of in combinatie met andere more inside producten. 

NIEUWE PRODUCTEN: 
Davines More Inside Texturizing Dust