Home Nieuw in de salon: KIS Green
Onze favorieten

Nieuw in de salon: KIS Green

Nederland is weer een nieuw, professioneel haarmerk rijker! KIS Green is een compleet nieuwe lijn vegan haarproducten van Nederlandse bodem. De range bestaat (nu nog) uit 10 duurzame haarverzorgingsproducten.

Het nieuwe KIS Green is 100% vegan (geen dierlijke ingrediënten en minimaal 87% natuurlijk), geproduceerd in eigen land (minder transport, dus minder CO2-uitstoot) en verpakt in gerecyclede flacons (minder afval). Er zijn al veel duurzame en 'groene' producten op de markt. KIS Green wilde geen valse beloftes maken en wat ze zeggen is dus ook echt zo! Er worden helemaal geen dierlijke stoffen gebruikt en zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

Transparantie

Maar ze willen ook dat de producten houdbaar zijn en niet te snel bederven. Bovendien is er veel aandacht besteed aan de geurbeleving. Waarom dan toch geen 100% natuurlijke ingrediënten?

Omdat we shampoos willen die écht goed reinigen en conditioners die écht goed verzorgen. Daarom kiest KIS Green voor de natuur met een plus: zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten met het maximale aan werkstoffen. Niet meer, niet minder. De producten zijn bovendien verrijkt met heerlijke aroma’s, direct uit de natuur. Close to perfect!

Trees for All

Bovendien gaat een deel van de opbrengst van KIS Green gaat naar Trees for All. Hiervoor planten zij bomen – honderden per jaar, elk jaar weer. Dus hoe meer KIS Green we met z’n allen gebruiken, hoe meer bossen we herstellen en beschermen. Samen geven we zo een beetje bos terug aan onze kwetsbare aarde.

Binnenkort op WieWatHaar: een interview met Bram Niessink over de totstandkoming van deze bijzondere lijn. Stay tuned!