Home Nieuw concept: DNA-test voor je huid
Actueel

Nieuw concept: DNA-test voor je huid

Pascaud lanceerde het innovatieve concept MY SKINCAUD. Dit is een soort DNA-test die je persoonlijke huidcode ontrafelt. Pascaud deed de lancering samen met Professor Maurice Zeegers van Maastricht University via een webinar. Er is zo'n groot aanbod huidverzorgingsproducten, dat vrouwen vaak de bomen door het bos niet meer zien. Deze test wil daar uitkomst voor bieden.

De code kent 720 varianten. Iedereen heeft een unieke code die vertelt welke serums het beste toegevoegd kunnen worden aan de dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak ze het beste te gebruiken zijn. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

Huidadvies op maat

Om eenDNA-test aan te bieden van maximale kwaliteit werkte Mardge Pascaud samen metMaurice Zeegers van de Universiteit Maastricht. Zeegers is hoogleraar in de complexe genetica. De DNA-test doe je thuis of in een schoonheidsinstituut. Het werkt zo: je stuurt de test op en ontvangt via een applicatie op je mobiele telefoon alle info, te beginnen met een persoonlijke huidcode. MY SKINCAUD is dus een gepersonaliseerd huidadvies, want wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op het eigen DNA? Is de huidcode bekend, dan ‘lees’ je deze en zie je meteen welke huidserums voor jouw huid geschikt zijn. In totaal zijn er zeven gespecialiseerde serums, die gebruikt worden in combinatie met jouw favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten.

Meer Beauty Insights? Kijk dan hier