Home Nieuw! Aveda Feed My Lips
Actueel

Nieuw! Aveda Feed My Lips

Aveda introduceert haar nieuwe lipcollectie: Feed My Lips. De milieuvriendelijke, plantaardige en voedende lipcollectie is beschikbaar in 23 kleuren en blijft 8 uur lang zitten. Voor de collectie heeft Aveda de handen ineen geslagen met een team van gespecialiseerde kleurspecialisten. Elke tint is ontworpen als de beste aanvulling bij een unieke haarkleur, rekening houdende met de toon, ondertoon en de warmte van de kleur.

ADVERTORIAL

Er zijn maar enkele schoonheidstransformaties zo krachtig als een nieuwe haarkleur. Het veranderen van de haarkleur heeft vaak ook als gevolg dat je afscheid moet nemen van je favoriete kleur lipstick. Met de nieuwe Feed My Lips lip collectie vind je de perfecte complementaire tint zonder enige moeite.

Feed-my-lips-01

Feed My Lips keert terug naar de roots van Aveda make-up, die geëvolueerd is vanuit lippenstift touch-ups in salons. Deze nieuwe lijn is ontstaan uit de conversatie over hoe we een lipkleur aan een haarkleur kunnen koppelen."

Feed-my-lips-02

De nieuwe Feed My Lips collectie bestaat uit de Pure Nourish-mint Lip Treatment, een kleurloze conditioning balsem, de Pure Nourish-mint Lip Primer, een multi-taskende lip primer, de Pure Nourish-mint Lip Liner, een nauwkeurige lipliner in acht veelzijdige tinten, de Pure Nourish-mint Lipstick en nu ook een 100% vegan Color Balm die het beste van een lipstick combineert met de voordelen van een gloss. De collectie heeft een verfrissende, gecertificeerde biologische pepermunt, vanille en gember aroma.