Home Milk_shake Moisture Plus voor gehydrateerd en jonger haar
Onze favorieten

Milk_shake Moisture Plus voor gehydrateerd en jonger haar

Haarverzorging heb ik altijd wat interessants gevonden. Een tijd geleden was ik nog helemaal niet zo bezig met haarverzorging, maar de afgelopen jaren is dat steeds meer geworden. Ik hou van lekker ruikende shampoo’s, boostende mousse, zachte crème voor na het wassen van je haar en al het andere wat er is. Ik keek er dus naar uit om deze driedelige haarverzorging set uit te proberen.

Milk_shake lanceerde laatst een nieuwe Moisture Plus lijn met organisch papaja extract en hyaluronzuur. Deze Moisture Plus set bestaat uit een shampoo, conditioner en whipped cream voor maximale hydratatie en zichtbaar jonger en glanzender haar. Dat klonk al als muziek in mijn horen, mijn haar kon wel weer eens een boost gebruiken. Alle drie de producten bevatten papaja-extract, en ik was dan ook aangenaam verrast door de sterke, maar fijne geur. Ik ben niet zo’n fan van de papaja zelf, maar deze geur is heerlijk!

Als ik de omschrijving op de verpakking mocht geloven, kon ik na de eerste wasbeurt al glanzend en stralend haar verwachten. Ik kon dus niet wachten om ze uit te testen. De shampoo reinigde mijn haar goed. Ik vind het op een of andere manier altijd fijn als ik na shampoo echt kan voelen dat mijn haar schoon en vetvrij is, om het vervolgens zijdezacht te kunnen maken met conditioner. En dat lukte!

Zoals ik eerder vertelde gebruik ik vaak na het douchen nog een verzachtende crème of lotion in mijn haar voor extra zachtheid. Dat was na gebruik van deze conditioner niet meer nodig. Na het uitspoelen voelt het alsof er een glad, maar licht laagje lotion achterblijft op je haar. Dit geeft een extra gehydrateerd gevoel. Om het af te maken gebruikte ik de whipped cream. En ik kan je zeggen, dit lijkt ook echt op slagroom; een leuk effect! Dit is een mousse zo ligt als veren en is makkelijk te verdelen over vochtig haar. Een fijne ‘afsluiter’ na het wassen van je haar.

Ik kan zeker zeggen dat ik heel enthousiast ben over deze nieuwe lijn, en ik zou het aan iedereen aanraden. Vooral aan vrouwen (of mannen, natuurlijk) met droog haar. Dit brengt daar absoluut verandering in. Daarnaast zijn het plastic van de flessen, het aluminium van de whipped cream en de doppen allemaal recyclebaar. Pluspunt! Ik geef om de natuur, en milk_shake ook. Super fijne producten en voor herhaling vatbaar!