Home Milk_Shake Color Care en Whipped Cream leave-in getest
Onze favorieten

Milk_Shake Color Care en Whipped Cream leave-in getest

Begin dit jaar ben ik enorm verwend met een Z.one treatment, die echt wonderen deed voor mijn dorre, beschadigde haar. Na afloop kreeg ik een fijn setje producten mee om te testen en zodoende het effect van de behandeling langer te laten duren.

Ik kreeg een Milk_Shake shampoo, conditioner en een heel uniek product, de Whipped Cream, mee. Dit zijn mijn ervaringen met de producten!

Milk_Shake Color Care Color Maintainer Shampoo

Milk-shake-shampoo

Melkproteïnen, hebben een sterke integrerende en verzorgende werking in de haarstructuur, ze geven bescherming en kracht aan de haarstructuur”, wordt vermeld op de website. Ook bevat de shampoo Integrity 41®, een gepatenteerd antioxidant complex dat een langer houdbare kleur garandeert. Na de behandeling die ik bij kapper Van Toonen had gekregen, was ik erg benieuwd naar deze shampoo en kreeg veel zin om hem te testen.

Praktische verpakking

De verpakking is praktisch met een dop die je moet indrukken dus je kunt onder de douche gemakkelijk de shampoo gebruiken. De verpakking spreek mij best wel aan. Het is een witte fles, met oranje letters en de bovenkant van de dop is ook oranje. Ik vind het erg leuk bij de naam bedacht. De witte kleur doet erg denken aan een milkshake kleur. De fles is smal en vrij hoog. Daarnaast valt de fles ook op tussen de andere flessen die ik in mijn kast heb staan.

Zoete geur

De geur is iets wat direct opvalt. Hij is erg zoet, met een vanille- en melkgeur en doet daardoor erg sterk denken aan een milkshake. Ik vind het concept van de milkshakelucht erg leuk. Voor mij is de geur een beetje te overheersend zoet, maar dat is persoonlijk. Ik kan me voorstellen dan anderen het heerlijk vinden. Qua substantie/dikte is de shampoo net als andere shampoo’s. Het product verspreid je makkelijk door het haar. Het schuimt wel behoorlijk. De shampoo is wit van kleur, met een lichte gloss er doorheen.

De verzorging vind ik een heel groot pluspunt. Mijn haar voelt zacht en straalt meer. De puntjes worden beter verzorgd en daardoor lijken ze minder snel te breken. Erg blij mee!

Milk_Shake Color Care Color Maintainer Conditioner

Milk-shake-conditioner

Vrij logisch dat de conditioner dezelfde werkzame ingrediënten heeft als de shampoo. De melkproteïnen en de Integrity 41®. Bij kapper Van Toonen hebben ze echter nog een toevoeging gedaan aan de conditioner. Omdat mijn haar niet heel goed gekleurd was voor een kappersshoot, hebben ze een soort kleuring aan de shampoo toegevoegd, wat de punten van mijn haar beter zou moeten laten matchen bij de rest van mijn haar. Ze lieten in de zaak zien wat het deed, de kleur werd iets mooier grijs, wat minder warm. Dus ik stond te popelen om deze conditioner een tijdje te gaan gebruiken!

De verpakking is eigenlijk precies hetzelfde als de shampoofles. Een praktische fles met een dop die je moet indrukken. Ook dit is een warm witte fles, met oranje letters. Echter is hier niet de bovenkant van de dop oranje, maar juist de zijkant, de dop is dan weer wit. Dit is net die kleine onderscheiding tussen shampoo en conditioner, zonder echt een drastische verandering te maken. Leuk gevonden! Verder is de fles precies even hoog.

Paarse kleur

Over de geur en kleur vind ik het moeilijk om nu iets te zeggen. Door de toevoeging van kleur door kapper Van Toonen is de conditioner namelijk paars geworden. Ik neem aan dat deze eerst, net als de shampoo, wit was. Ook de geur is erg anders dan die van de shampoo. Ik denk ook dat dit komt door de kleurtoevoeging. Je ruikt ergens nog vaag de melklucht, maar verder heeft het een wat meer chemisch luchtje gekregen, die me een heel klein beetje aan bosbessen doet denken.

Milkshake-kleur

De conditoner verzorgt wel erg goed en mijn punten zijn glad, makkelijk doorkambaar en breken veel minder snel. Daar komt dan ook nog het kleurverschil dat kapper van Toonen erbij heeft gedaan. Het is maar een licht kleurverschil, maar voor mij wel zichtbaar. Het matcht gewoon net wat beter!

Milk_Shake Whipped cream leave-in foam

milk-shake-whipped-cream

Deze verpakking is wel wat anders dan de shampoo en conditioner. Deze fles is om te beginnen al van aluminium. De kleur is niet warm wit, maar echt helder wit. Zeker als je de flessen naast elkaar zet, valt dit op. Ik denk dat het wat lastiger was om dezelfde kleur te gebruiken op aluminium. Ook is de oranje kleur net wat anders. Verder is het een fles, met een afneembare dop. Ik vind het een hele handige verpakking en doet me denken aan een slagroombus die je bij de supermarkt koopt, leuk en origineel!

Slagroom

De geur van de leave-in foam doet ook erg sterk aan een milkshake en slagroom denken. Wat ik wel heel fijn vind aan deze foam, is dat de geur niet heel lang blijft hangen. Je loopt dus niet de hele dag met 'slagroom' in je haar rond. Ik vind het erg grappig hoe ze de foam hebben bedacht. Door het speciale tuitje en de substantie van de foam, doet het erg denken aan slagroom als je het op je hand spuit. De hele beleving van deze lijn doet denken aan milkshake gerelateerde dingen. Erg leuk bedacht! De foam is vrij dik van substantie, maar brengt erg gemakkelijk aan in je haar.

Het is een erg fijne conditionerfoam, die je niet in je haar voelt zitten. Het haar voelt erg glad aan en is makkelijk doorkambaar. Het geeft je haar een fijne glans en voed je haar goed. Na een aantal keer gebruiken voelt mijn haar van zichzelf ook fijner. Niets op aan te merken dus!

Conclusie

Als je van milkshakes houdt, is dit de ideale shampoo en conditioner voor jou! Gegarandeerd dat je hele badkamer naar milkshake ruikt. De shampoo verzorgt je haar goed laat je haar weer stralen. Hierdoor is het wel echt een aanrader! De conditioner maakte mijn puntjes lekker soepel.

De Whipped Cream is de winnaar van dit trio. Ik ben erg blij met deze leave-in foam en ga hem zeker vaker gebruiken! Mijn haar voelt erg fijn aan en de foam doet precies wat hij moet doen. Helemaal top!

Lees alles over Milk_shake. En vind de Milk_shake salon bij je in de buurt! Staat je salon er niet bij? Geef het dan door op [email protected]