Home Mijn ervaring met de Split-Ender Pro
Onze favorieten

Mijn ervaring met de Split-Ender Pro

Hoe gezonder en glanzender het haar, hoe beter. Dat creëer je met het stijlvolle product van Split-Ender Pro, uitermate geschikt om alleen de gespleten haarpunten in de lengte van het haar te verwijderen en de haarlengte te behouden. Het is een geweldig apparaatje dat alleen de gespleten haarpunten trimt en niet de lengte. ❤ Dus lees mijn ervaring met de Splitender Pro!


Het haar krijgt een gezonde zijdeachtige glans en voelt zacht aan. Een ware luxe behandeling voor haar met langere lengtes!

De Split-Ender Pro zet met dit zeer apart apparaatje de wereld op zijn kop en is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Internet en de vakbladen staan er vol mee.

Te mooi om waar te zijn?

split-ender-pro-05

Een aantal maanden geleden werd dit innovatieve apparaatje al gespot op internet en net als andere collega’s waren we nogal wat terug houdend waren bij de aanschaf, want de prijs is zeer zeker niet aan de lage kant. Een beetje sceptisch was ik zeker, doet het wel wat het beloofd of zijn er ook onaangename verassingen? Knipt het niet in een keer ene hele pluk af? Is het geen fabeltje? Maar na wat research via social media, waar alleen met lof gesproken wordt over de geweldige resultaten, overwon de nieuwsgierigheid van mijn ongeloof en twijfels.

Maar hoe werkt het ?

split-ender-pro-03

Split-Ender Pro snijdt in minder dan 30 minuten gespleten haarpunten. De nieuwe Surgy-Trim Systeemtechnologie zorgt dat enkel de uiteinden van de beschadigde haren worden verwijderd. De gepatenteerde 'Hair Plate' is speciaal ontworpen om de haarstrengen op een veilige manier te behandelen. Er zijn natuurlijk meerdere trucjes om gespleten haarpunten te verwijderen maar op deze manier werkt het net iets efficiënter!

Tijd om te testen!

split-ender-pro-01

Het pakket geeft een luxe indruk en is voorzien van een zeer mooie etui, klemmen, kam, oplader en natuurlijk de fenomenale Split-Ender Pro. Belangrijk om te kunnen beginnen is vooral dat de haren volledig schoon zijn, geen residu van andere producten mogen in het haar aanwezig zijn en de haren dienen volledig droog en glad geföhnd te worden.

Het apparaat dient horizontaal te worden gehouden en activeer je met een druk op de knop waarop de pijl staat, die naar beneden wijst. Een groen lichtje geeft aan dat je kunt beginnen met het verwijderen van gespleten punten!

split-ender-pro-02

Plaats een dunne passé tussen de kammetjes en knijp de tang voorzichtig dicht totdat het apparaat gaat werken. Werk van bovenaan langzaam naar de punten toe. Herhaal dit drie keer over dezelfde haarstreng voor een optimaal resultaat! Verbazingwekkend dat je direct als je met je handen door het haar glijdt verschil in structuur voelt, glad en zijdezacht. Tussendoor kan de haarcontainer van de Split-Ender PRO geleegd worden. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid split in het haar.

Optioneel maar wel te adviseren, is na de behandeling de punten onderaan recht te knippen en eventueel af te werken met een stijltang en een beschermend product voor een nog mooier en geweldig eindresultaat.


Uitgelicht: Vraag aan je kapper welke verzorging bij je past


Minpunten

Een beschrijving in het Nederlands zou het wat eenvoudiger maken, maar goed, met Engels en Duits komen we er ook wel. En de afbeeldingen laten voldoende zien om snel aan de slag te kunnen.

De Split-ender Pro maakt mijns inziens een iets goedkope en fragiele indruk, laten vallen wordt ook ten zeerste afgeraden en valt buiten de garantie. Een beetje geschrokken van de kwaliteit van het materiaal ten opzichte van de prijs was ik dus wel. De accu en de oplader geven niet de indruk dat het een apparaat is met een lange levensduur. Voor dat geld hadden ze het van degelijker materiaal mogen maken. Maar de tijd zal het uitwijzen. Afgezien van de iets wat goedkope indruk van de kwaliteit van het materiaal, kan ik wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met dit fenomenaal apparaat dat echt helpt tegen gespleten haarpunten.

It’s amazing, the results of the Spilt-Ender Pro!

Meer lezen van onze expert Esmie Post