Home Mijn ervaring met de Living Proof Night Cap
Onze favorieten

Mijn ervaring met de Living Proof Night Cap

Een tijd geleden ontving ik  de Living Proof Night Cap. Dit is een product dat je 's nachts gebruikt. De belofte van Living Proof hierover is: 

Gepatenteerde Healthy Hair Molecules (OFPMA) zorgen voor een flinterdunne en gewichtloze bescherming om elke haar heen. Het zorgt ervoor dat het haar wordt beschermt, versterkt én gezonder wordt gemaakt. Het product kan gebruikt worden voor ieder haartypen dat sterker, mooier en beter behandelbaar moet worden.

Living Proof Night Cap
living-proof-01

Ik heb het product 2 weken elke dag gebruikt ik merk dat het nu al in mijn avondritueel zit om de Night Cap te gebruiken. Het flesje heeft een fijn formaat, ziet er mooi uit en is fijn in gebruik: het pompje werkt goed. De substantie is heel fijn, het voel een beetje als dagcrème, het is een crème dat je snel en goed over je handen kan verdelen.

Ik gebruik 2 pompjes en dat is voor de dikte van mijn haar goed (ik heb erg dun haar). Als je dikker haar hebt zal ik zeker wat meer gebruiken, er komt niet zo heel veel uit namelijk. Met 2 pompjes kan ik de hoeveelheid over mijn haar verdelen, met de nadruk op de puntjes. De crème voelt heel licht en helemaal niet vet aan. Ook na het aanbrengen van de crème zijn je handen en haar helemaal niet vet.

En niet onbelangrijk, ik merk zeker verschil met voor dat ik het product ging gebruiken. Vooral na het föhnen van mijn haar. Ik was mijn haar om de dag 's ochtends en föhn het ook daarna. Na het gebruiken van de Night Cap heb ik gemerkt dat mijn haar steviger aanvoelt en het voelt beter beschermd tegen het föhnen.

Het product ruikt heel lekker: heel erg fris voor als je net je bed in wilt gaan. Een beetje naar bloemetjes. Waar ik vooral heel erg fan van ben is dat het enorm snel intrekt. Ik was er bang voor dat mijn haar vet zou zijn na gebruiken en dat het dan in mijn kussen zou trekken, maar dat is totaal niet aan de orde. LivingProof beloofd ook dat het totaal niet schadelijk is voor je beddengoed, en dat heb ik inderdaad gemerkt. Helemaal geen vlekken of een vette kussensloop.

Conclusie
living-proof-02

Ze beloven op de website ook glanzend haar, dit heb ik niet echt gemerkt. Wel voelt het zeker steviger, ik heb ook het gevoel dat het minder pluist. Al met al een heel erg fijn product. Ik zou het zeker aanraden als je last hebt van haar dat snel breekt en je merkt dat föhnen/stylen je haar slechter maakt. Daarnaast vind ik het ook erg fijn dat je het 's nachts in moet doen. Ik hou er niet zo heel erg van om elke dag een product in mijn haar te doen omdat het heel erg dun is en ik dan het gevoel heb dat het snel vet wordt.

 

Koop hier je Living Proof Night Cap!