METAMORFOSE by Dominique Snip

metamorfose-Dominique-SnipHaarspecialiste Dominique Snip van de SHEADO BRANDSTORE bedacht deze metamorfose voor Keshia ‘Protective Styling by Sheado‘.

makeover-sheado

Met de komst van de herfst is het goed om je haar vaker in beschermende haarstijlen te dragen. De zogenoemde ‘Protective Styles’. Dit zijn haarstijlen waarbij het haar niet los hangt waardoor het minder snel uitdroogt. In de Sheado Brandstore kun je terecht voor de beste treatments voor kroeshaar en krullen. Op de foto’s kun je zien dat beschermende haarstijlen helemaal niet saai hoeven te zijn!

Dominique over deze metamorfose: 
Ons makeover team ging aan de slag met Keshia die dichtgekruld kroeshaar heeft (haartype 4). Voordat je een protective style aanbrengt is het goed om het haar eerst te behandelen. Keshia’s haar werd eerst gewassen met de Sheado Green tea & Chamomile Shampoo. Daarna kreeg zij een hydraterende stoombehandeling met de Sheado Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner. Het kapsel, een combinatie van creatieve cornrows met een funky twist out, werd gemaakt met gebruik van de Sheado Honey Love Hairmilk en Sheado Liquid Gold Hairbutter. Zie hier het resultaat!

Sheado-Brandstore

 

Comments

comments