Home Melting Colors
Ondernemend

Melting Colors

Het gaat goed ondanks alle onzekerheden die nu boven ons hoofd hangen. Op zulke momenten probeer ik toch veel steun bij mijn creativiteit te vinden, wat mij altijd in alle situaties helpt!

Daarom deel ik een van mij foto's die ik onlangs met een geweldig team heb mogen realiseren. Melting Colors is wat ik nu op het moment veel uitvoer in de salon. Dat zijn kleuringen die wel met 3 tot 6 formules met de melted haarkleur techniek in het haar worden uitgevoerd.

Melting colors is een kleurtechniek, waarbij diverse kleuren in elkaar overlopen.

Heerlijk werken

Het is zo heerlijk werken om na het stellen van een diagnose met je klant daarna met een kleurenkar vol kleurbakjes je dag te kunnen starten. Melting colors doen zijn kleuringen die in elkaar laten overlopen. Daardoor is het resultaat veel natuurlijker zonder harde lijnen in het haar.

Zeker in deze tijden dat we zo maar dicht kunnen, is deze techniek fijn omdat je minder uitgroei zult zien. Voor de klant is het extra fijn om met een high-end haarbehandeling de salon te verlaten en daarnaast verrijkt het mijn passie voor mijn haarambacht. Twee vliegen in één klap dus!

Mijn doel is 2022 nog meer het kleine in het leven te eren.

Ismahan Obenali 

Voornemens

Ik heb voor volgend jaar de mooiste trainingen op dit gebied klaar staan ... dus 2022 kom maar op!! Mijn doel is om in 2022 nog meer het kleine in het leven te eren. Dan komt dat grote vanzelf wel in de deze roerige tijden!

Credits foto | Fotograaf: Marco ter Beek | Visagie: Kaat Biling | Model: Silke Koolbergen | Styling,concept en haar: Ismahan Obenali