Home Maruschka krijgt weer zelfvertrouwen dankzij een nieuwe look
Haarpraat

Maruschka krijgt weer zelfvertrouwen dankzij een nieuwe look

Ik heb weer een mooi verhaal om met jullie te delen. Maruschka verloor niet alleen haar baan, maar ging ook scheiden. Ze had een laag zelfbeeld, maar gelukkig konden de specialisten van Eco Coiffures in Alphen aan de Rijn haar weer laten stralen!

Het verhaal van Maruschka

Ik ben heel erg blij met m'n nieuwe coupe. Door mijn scheiding en het verliezen van m'n baan heb ik het niet makkelijk gehad en dan is het moeilijk om jezelf als volwaardig te zien, maar door deze kans die ik van jullie en Eco Coiffures gekregen heb weet ik zeker dat het uiteindelijk allemaal weer goed kan komen. Het belangrijkste is dat je blijft geloven in jezelf. En met dit kapsel gaat dat zeker lukken! Dank jullie wel. Liefs Maruschka

BB-maruschka-02

Renate, eigenaresse van Eco coiffures in ALPHEN a/d Rijn

"Vandaag was het dan zover! Maruschka komt voor een heerlijke verwenmiddag en uiteraard een mooie nieuwe coupe. Iets wat voor velen van ons zo gewoon is, maar voor Maruschka een luxe die zij zich niet kan permitteren. En juist daarom vinden wij het zo ontzettend mooi gebaar om Beautybank-partner te mogen zijn en deze groep mensen te kunnen steunen en net dat verschil te kunnen maken voor hun.

Gewoon je hart laten spreken en doen waar je goed in bent! Hoe mooi is dat? En zo ontzettend dankbaar werk!

Maruschka is een krachtige vrouw die binnenkwam in gezelschap van haar neef, een vrolijke man. Blijkbaar ook iemand die graag wat voor een ander doet, want vervoer had Maruschka niet vanuit Haarlem, dus bood hij zichzelf aan. Hoe lief! Eerst hebben we Maruschka een uitgebreide,ontspannende massage gegeven, gevolgd door een wasbehandeling.Even weg alle spanning, want spannend vond Maruschka het zeker!

BB-maruschka-1

Sanne heeft het haar van Maruschka wat donkerder gekleurd met highlights en daarna geknipt in een gemakkelijk te onderhouden coupe. Uiteraard hoorde daar ook een visagiebehandeling bij waardoor de ogen van Maruschka nog meer sprankelen.

Het was werkelijk een feestje om Maruschka een verwenmoment te mogen geven. Zo dankbaar en ontzettend gezellige mensen. Maruschka vertelde mij dat ze 6 jaar geleden voor het laatst in een bezoek aan de kapper heeft gebracht. Ze was daarbij vaak teleurgesteld omdat het dan uiteindelijk nog niet zichtbaar was dat ze geweest was. Nou daar weten wij wel raad mee… Ontzettend blij en met een grote glimlach verliet Maruschka onze salon. Ze zou gelijk haar profiel foto gaan aanpassen! Nou hoe leuk is dat? Wij hopen dat Maruschka snel een prachtbaan vindt en een nieuwe start kan maken. Want een blik in de vooruitkijkspiegel is slechts een gebaar waar wij heel graag aan meewerken. Als dank kregen wij van haar neef ook nog een prachtige bos bloemen. Deze staat uiteraard te stralen op onze tafel in de salon. Zo kunnen ook wij terugkijken op een heerlijke, geslaagde middag waarin we iemand heel blij hebben mogen maken!

OVER DE BEAUTYBANK

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een professional team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.