Home L'Oréal Siren Waves voor perfecte krullen
Onze favorieten

L'Oréal Siren Waves voor perfecte krullen

Aangezien ik redelijk vaak rond loop met een pluizige en droge bos haar werd mij aangeraden om de Siren Waves van L'Oréal te testen. Deze is eigenlijk bedoeld voor de krullenbollen onder ons waar ik niet bepaald bij hoor. Meestal heb ik wel veel slag in mijn haren, dus besloot ik toch een kansje te wagen met dit product. Benieuwd wat ik ervan vind?

Verpakking

Ik vind de verpakking erg leuk. Heel strak, speels maar ook wel chique. Het voelt niet goedkoop aan. Het is in een knijptube, dus ook erg hygiënisch. Persoonlijk houd ik wel meer van een pompflacon. Leuk detail: de roze dop.

Geur en inhoud

Artikelen WWH
Het spul zelf is ook roze van kleur en ruikt redelijk neutraal. Het is niet vies, maar ruikt ook niet erg lekker. Het is een beetje moeilijk te omschrijven. In de ingrediëntenlijst zie ik water (aqua) en glycerine al heel hoog staan. Parfum staat er zelfs als laatste ingrediënt, wat echt een voordeel is. Zo droogt het mijn haar zo min mogelijk uit. De substantie voelt heel flexibel aan en plakt niet. Dit heb ik wel vaak bij andere stylingproducten. Er staat niet op de verpakking hoeveel je in het haar moet doen, dus deed ik dit maar op gevoel. Ik heb zeker een grote klont in mijn hand verdeeld en in het haar gesmeerd. Ik heb niet gemerkt dat het mijn haar verzwaarde of kleverig achterliet.

Resultaat

PicMonkey Collage1
Bij het 'voor' plaatje is mijn haar nog volop pluizig. Op het 'na' plaatje zie je wel degelijk verschil. Mijn slag is gedefinieerder en pluist een stuk minder. Het ziet er ook een stuk minder 'vol' uit. Mijn haar zit wat meer bij elkaar in plaats van 'all over the place'. Ik snap dat dit product voor krullerig haar bedoeld is om het beter in model te houden. Goed product dus. Wat mij betreft is de test van deze L'Oréal Siren Waves geslaagd!
Gebruik jij iets om je slag of krullen in bedwang te houden?