Home Keune Dry Shampoo en Volume Powder review
Onze favorieten

Keune Dry Shampoo en Volume Powder review

Met de producten van Keune Design kan iedere style gecreëerd worden. De Volume Powder geeft het haar extra textuur, waardoor het eenvoudig te stylen en re-stylen is, zonder de natuurlijke beweging te verliezen. De Dry Shampoo met bamboe extracten werkt zonder water en absorbeert de oliën die ervoor zorgen dat het haar vet aanvoelt. Na gebruik voelt het haar schoner en voller. Dit zegt Keune zelf over deze twee nieuwe stylingproducten.

Maar wat vinden echte gebruikers? We vroegen het Kim van ons testpanel, die deze producten een aantal weken testte.

Keune Design Dry Shampoo

Keune-dry-shampoo


Werking: droogshampoo's zijn op het moment helemaal hot. Wanneer je even geen tijd of geen zin hebt om je haar te wassen kun je tussen 2 wasbeurten door gebruik maken van een droogshampoo om je haar er minder vet uit te laten zien. Ideaal voor bijvoorbeeld een festival of vakantie. Verder kun je met droogshampoo ook direct meer volume creëren in het haar. Deze droogshampoo doet prima zijn werk, hij maakt mijn haar minder vet en laat geen witte waas achter. Het is niet de beste droogshampoo die ik ooit gehad heb omdat ik voor mijn gevoel best veel van het product op mijn haar moet sprayen voor het gewenste resultaat.

Verpakking: de verpakking is praktisch. Het is een spuitbus zoals je die normaal gesproken zou verwachten voor haarlak. Als je de knop aan de bovenkant indruk komt er een spray droogshampoo uit.

Geur: de geur van deze droogshampoo is lekker fris.

Conclusie: een droogshampoo die doet wat hij moet doet maar niet de beste uit zijn soort is.


Keune Design Volume Powder

keune-volume-powder


Werking: volume poeder is ook zo’n hip product momenteel. Je strooit wat poeder bij de aanzet van je haar, daarna even door je haar woelen en je hebt ineens mooi veel volume bij de aanzet van je haar. Dit poeder werkt fantastisch, je hebt niet veel nodig voor wat extra volume. Het maakt je haar stroef waardoor opsteekkapsels ook beter blijven zitten.

Verpakking: VRESELIJK. Maar dat is eigenlijk het geval bij elk volume poeder dat ik tot nu toe getest heb. Je hoeft het maar 1 x in je tas of koffer mee te nemen en het poeder zit OVERAL. Het is een klein busje met gaatjes zoals een zout vaatje. Maar i.p.v. dat je de gaatjes kunt wegdraaien om het af te sluiten (zoals bij zout) zit er een grote dop op waar al het poeder dus in gaat zitten.

Geur: De geur heeft iets weg van talk poeder. Het is een hele zachte geur die je bijna niet ruikt.

Conclusie: dit is een fantastisch product om snel volume in het haar te maken. Maar doe asjeblieft snel iets aan die verpakking. Voor professionals is dit absoluut niet handig want je kunt het dus eigenlijk niet meenemen naar opdrachten.

Op zoek naar een duurzamere wereld? Keune Haircosmetics start dit duurzaamheidsprogramma