Home Keune Care Line Satin Oil review
Onze favorieten

Keune Care Line Satin Oil review

tried&tested-Care-Line-Satin-OilDe Keune Care Line Satin Oil verbetert de kwaliteit van je haar aanzienlijk en maakt het sterker en glanzender zonder het te verzwaren of vet te maken. Deze lijn voedt het haar en brengt de hoofdhuid in balans met het speciale 5 Essentiële Mineralen Complex. Het resultaat is prachtig gezond haar door een verbeterde vochtbalans van het haar en een hoofdhuid die in balans is. Dit kun je lezen op de website van Keune en wij wilden wel eens weten of dat zo is. Een testpakket met de shampoo, conditioner en olie ging naar onze tester Adriana, die deze producten voor 3 maanden uittestte. Lees hier haar bevindingen!
Keune Care Line Satin Oil Shampoo
tested-Keune-Satin-Oil-Shampoo
Resultaat: Een heerlijke voedende shampoo, die je haar extra volume geeft en glans. Het schuimt niet heel erg maar dat vind ik niet zo erg. De emulsie voelt fijn aan en het ruikt heerlijk. De shampoo is bedoeld voor dof en droog haar maar ik vind het niet zo voedend als ik verwachtte. Mijn haar is na gebruik nog steeds wat dof en stug.
Substantie en geur: Geelachtige volle substantie, lekker om je haar mee te wassen. De shampoo ruikt heerlijk!
Verpakking: Mooie verpakking, apart dat de verpakking haast helemaal rond is Doet het wat het belooft? ja, voelt goed aan ook na een aantal keren wassen Fijn in gebruik? Een volle substantie die fijn is in gebruik.
Conclusie: Leuke verpakking, niet echt mijn smaak. Wel erg fijn in gebruik, je kunt de shampoo goed doseren.  Zeker een aanrader, mijn haar lijkt voller met meer glans 🙂


Keune Care Line Satin Oil Conditioner
tested-Keune-Satin-Oil-Conditioner
Resultaat: Op zich een hele lekkere conditioner, maakt het haar wel zacht, maar mis een beetje het verzorgende. Het haar blijft vrij stug.
Substantie en geur: lekkere substantie qua textuur. De conditioner ruikt lekker en fris.
Verpakking: Zit in een tube en is makkelijk in het gebruik, sluit alleen niet zo mooi aan bij de rest van de lijn Het ene product is rond, het andere een tube, dat past niet zo goed bij elkaar. Doet het wat het belooft: niet helemaal, het haar blijft vrij stug, zou iets meer verzorging in mogen.
Conclusie: In tegenstelling tot de shampoo vind ik de conditioner iets minder haar werk doen en heb ik nog steeds last van pluizig en dof haar. Ik denk dat deze conditioner beter is voor mensen met wat minder probleem haar dan ik zelf. Ik heb toch een krachtiger conditioner nodig, die mijn haar voedt en laat glanzen. Deze condioner is niet de beste die ik heb gebruikt.


Keune Care Line Satin Oil Treatment
tested-Keune-Satin-Oil-Treatment
Resultaat: Voor mijn slappe, dunne haar is deze olie veel te vet. Ik heb het geprobeerd met verschillende doseringen, maar wat ik ook gebruik, het is te vettig voor mijn haartype en verzwaart meteen. De geur is wel erg lekker, net zoals de andere producten.
Verpakking: Mooie handige verpakking, past alleen niet zo bij de rest. Elk product uit deze serie is totaal anders verpakt. De verpakking is wel fijn in gebruik, je kunt door het pompje goed doseren. Ik heb op het laatst maar een paar druppels per keer gebruikt, dus het is erg zuinig in gebruik.
Conclusie: Er staat dat je het in vochtig haar moet aanbrengen en dat heb ik steeds gedaan. Zou dit product zelf niet aanschaffen, er zijn betere oliën op de markt die mijn haar niet zo snel vet maken. Ik zou deze olie eerder aanraden aan iemand met heel dik en stug haar.

Meer van Keune lees je hier

LEES HIER NOG EEN REVIEW;

Ik ben Adriana, 42 jaar en heb blond haar tot iets over de schouders met een beetje slag. Mijn haarprobleem is dat ik dun, pluizig en soms dof haar heb. Een keer in de 6 weken ga ik naar de kapper en laat ik mijn haar kleuren en highlighten. Ik zou graag willen dat mijn haar er gezonder uit gaat zien, ook de week nadat ik naar de kapper ben geweest. Met meer glans. Ik heb verschillende producten gebruikt en merk dat ik echt voedende producten nodig heb voor mijn haar. Ik laat mijn haar heel vaak op een natuurlijke manier drogen en probeer het niet zo vaak te föhnen.