Home Kerasilk wordt een zelfstandig kappersmerk
Onze favorieten

Kerasilk wordt een zelfstandig kappersmerk

Sinds 1984 is de Kerasilk lijn op de markt als onderdeel van Goldwell. Inmiddels is Kerasilk niet meer weg te denken uit de kapperswereld en daarom reden om het merk zelfstandig te maken.

Plantaardige zijde

De naam Kerasilk zegt het al: zijde (silk) is een belangrijk ingrediënt om het haar zijdezacht en glanzend te maken. Inmiddels wordt alleen nog 'biomimetische' zijde gebruikt, dit is een plantaardig alternatief voor het zijde dat van rupsen afkomstig is. Dof. futloos en beschadigd haar heeft er enorm veel baat bij en de producten van Kerasilk hebben dat ook aangetoond. Het uitgebreide assortiment biedt oplossingen voor alle haartypes en -problemen. Of je nu last hebt van roos of dun en futloos haar, Kerasilk heeft er wel een passend product voor.

Zelfvertrouwen

Geloof in de schoonheid van je haar én die van jezelf!

Kerasilk gelooft dat gezond en glanzend haar bijdraagt aan zelfvertrouwen. Haar is een belangrijk onderdeel van de identiteit van iemand. Dat merk je vooral als mensen kampen met haarproblemen en zich daar soms zo voor schamen, dat ze hun haar het liefst zouden verstoppen. Kerasilk heeft als missie om iedereen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn.

De laatste innovaties

Aan de ontwikkeling van de hoogwaardige producten gaat veel onderzoek vooraf. Ze maken gebruik van de laatste innovaties op gebied van biotechnologie en de meeste effectieve ingrediënten om het haar veerkracht en glans (terug) te geven.

Duurzaamheid

Maar Kerasilk blijft innoveren, ook op het gebied van duurzaamheid en inmiddels zijn alle producten 100% vegan, gecertificeerd klimaatneutraal en ze bevatten geen microplastic. Ook bevatten de producten geen siliconen en alle shampoos zijn vrij van sulfaten en daarom ook perfect voor gekleurd haar.