Home Kapsels halflang 2016
Get the look

Kapsels halflang 2016

Wil je in 2016 halflang haar laten knippen en zoek je nog een leuke coupe om te laten knippen? Bekijk dan hier alle halflang kapsels voor 2016! Als je haar maar goed zit. Een goede kapper zoeken? Hier vind je salons in de buurt!

1. Kapsels halflang 2016: Accessoires
collage1

Opvallende, excentrieke accessoires worden hét ding in halflang haar kapsels in 2016. Tip: Neem eens een kijkje op de zolder (of sieradenkastje) van je moeder of oma voor prachtige sieraden! Steek je halflange haar op, bevestig het accessoire en je hebt binnen een mum van tijd een classy, romantisch en vooral vrouwelijk kapsel in 2016.

2. Kapsels halflang 2016: Voor mannen

Mannen met wat meer haar kunnen ook weer veel met hun halflange kapsel doen in 2016. Hier zien we mannen die met wax een wilde coupe hebben gemaakt. Met een matte pasta of crème kun je het haar bovenop je hoofd heel natuurlijk stylen. Natuurlijke, moderne looks doen het heel goed bij halflang haar in 2016.

3. Kapsels halflang 2016: Middenscheiding

De middenscheiding is helemaal terug. Je kunt je halflang haar kapsel in 2016 dus gewoon door de midden dragen. De helft van het haar kun je dan ook naar achteren houden met een clipje of elastiekje voor een look die wat meer gepolijst is. Varieer met je föhnborstel door je slagen naar binnen of buiten te föhnen.

4. Kapsels halflang 2016: Lage paardenstaart
collage4

High ponytail? Nope, de lage paardenstaart wordt weer helemaal trendy in 2016. Voor halflang haar dat op één lengte is geknipt is dit kapsel perfect om elegant en sophisticated voor de dag te komen. Je kunt er ook nog een twist in doen zoals op de foto. Work it!

5. Kapsels halflang 2016: Wafelhaar

Ooit met een wafeltang in de weer gegaan? Zo niet, dan is 2016 hét jaar om dit wel te gaan doen. Je kunt je gehele halflange haar helemaal door deze wafeltang heen doen of maar een paar plukjes doen voor een speels effect in je coupe. Zo heb je een heel gaaf rockster-achtig halflang haar.

Zie ook de leukste korte kapsels van 2020

De top 3 haartrends najaar 2020 

Essential Looks: 3 haartrends voor 2022

Meer inspiratie? Zie onze expert International hairartist Bert de Zeeuw of de blog van Petra van den Burg loves lang haar