Home Essential Looks: 3 haartrends voor 2022
Get the look

Essential Looks: 3 haartrends voor 2022

Essential Looks is de haarcollectie van Schwarzkopf Professional en met deze collectie wil het merk samenwerken met de kapper door sterker en beter dan ooit terug te komen na alle lockdowns!

Nu is het tijd om moed te tonen, om geen vrees te hebben, om op te staan, je dromen na te jagen en alles te omarmen wat je maakt tot wie je bent. Wij zijn hier om jou te helpen en te ondersteunen op je reis van ontdekking en zelfempowerment.


Internationaal Creative Director Schwarzkopf Professional, Simon Ellis 

Trend 1: Wanderlust

Hier draait het om het evenwicht tussen privéleven en werk in de moderne wereld. WANDERLUST onderzoekt hoe je kunt ontsnappen aan je dagelijkse realiteit, de wereld kunt doorkruisen en troost kunt vinden in het ervaren van diverse culturen en een versterkte verbinding met de natuur. 

Trend 2: Crafted Souls

Deze trend gaat over het omarmen van de kracht van de verbeelding, het kanaliseren van onze eigen unieke creativiteit en gevoel van eigenwaarde om een heldere, levendige toekomst te creëren. Waar kunst en zelfexpressie de sleutel zijn tot zelfontplooiing en groei. 

Trend 3: Tough Icon

TOUGH ICON is geïnspireerd op baanbrekers, de vrije denkers die een wereld bewonen die door een high-fashion lens is gefilterd. Omarm wetenschap en innovatief denken om een betere, alternatieve toekomst voor te stellen die vandaag een positieve impact heeft. 

Je kunt alle looks ook bekijken in ons LOOKBOOK! Welke look vind jij het mooist?

Credits: Schwarzkopf Professional's Global Ambassadors Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) en Lesley Jennison (@lesleyjennison), Global Colour Ambassador Arjan Bevers (@arjanbevers) en Global Styling Ambassador Nick Irwin (@nickirwinhair).