Home Get the look: Sleek Bob
Get the look

Get the look: Sleek Bob

Sleek Bob: Tijdloos en elegant. Als absolute klassieker mag de bob in geen enkele collectie ontbreken. De extravagante haarkleur contrasteert enorm met de traditionele bob en laat zien dat klassieke elegantie en moderniteit heel goed samengaan.

De intens rode haarkleur maakt een echt statement en geef de klassieke look een modern, stijlvol karakter. De Sleek Bob straalt kracht en zelfvertrouwen uit door zijn strakke lijn.

Coloring Cool Sparkle is glitter en glamour in al zijn facetten. En wat mag er niet ontbreken bij Sleek Bob? Kleur! De Red Perfection serie met de nieuwe tinten tovert een intense rode kleur tevoorschijn die de coupe een uniek karakter geeft. Om meer uitstraling te krijgen in de lengtes en punten, worden deze in de eerste stap lichter gemaakt. Hiervoor wordt een specifieke kleurverlooptechniek gebruikt. Ben je kapper, wil je meer weten over deze kleurbehandeling en de recepturen ontvangen? Vraag dit dan aan via info@alcina.nl

Sleek Bob

Om het model van de strakke Red Sleek Bob op te maken, brengen we #Alcinastyle Schuimvrij aan op handdoekdroog haar en maken we de haarstructuur glad met een ronde borstel. Daarna föhnen we het haar vanaf de middenscheiding soepel naar beneden om volume bij de aanzet en krullen aan de punten te voorkomen. In de volgende stap gebruiken we ons #Alcinastyle Beschermschild en een stijltang. De lokken worden in delen rechtgetrokken en tot slot afgewerkt met Nutri Shine olie elixer om de kleur nog meer te laten glanzen.

#Alcinastyle Schuimvrij
#Alcinastyle Beschermschild
Nutri Shine Olie-elixer