Home Haartrends zomer 2023: deze 3 kapsels zou je nu moeten dragen!
Get the look

Haartrends zomer 2023: deze 3 kapsels zou je nu moeten dragen!

Volgens dé man die het weten kan - hoofd educatie van de hippe Londense HOB Academy, Jake Unger - zijn dit de kapsels waarmee je je nu zou moeten tonen!

1. Pixie: short & sweet

Durf je het aan om de schaar in je haar te laten zetten? Waag het er eens op en je zult merken dat een metamorfose heel bevrijdend kan zijn. Ga voor de 'wow-factor' en maak een afspraak met een knappe kapper die goed kan knippen! Deze stijl is vrouwelijk en stoer tegelijk.

Kleur: Om jouw pixie beter tot haar recht te laten komen, is kleur erg belangrijk. Zoals deze pixie die een mengeling is van blond- en karameltinten van donker naar licht, waardoor het kapsel diepte en textuur krijgt.

2. Bob: straight to the point

Een sophisticated en tijdloze bob wint het altijd! De bob van dit seizoen is een rechttoe, rechtaan geval met scheiding en recht afgeknipt op de kaaklijn. Het haar moet glanzen en absoluut pluisvrij zijn voor het mooiste resultaat. Less is more, waarbij het vakmanschap van de kapper des te meer telt!

Kleur: Om deze enorme glans te bereiken, kun je het beste een glossing behandeling bij de kapper laten doen. Laat dan meteen wat extra highlights zetten, waarbij de uitgroei iets donkerder blijft voor een mooi diepte-effect.

3. Krullen: textuur!

Bij deze trend gaat het alleen maar om textuur en natuur! Omarm je eigen krullen en haal daar het maximale uit. Een shaggy kapsel past het beste bij deze look. Kijk eens naar de looks van modellen als Mica Arganenz en Freja Beha Ericcson en kies dit seizoen voor rock-chic met een sex appeal!

Kleur: Voor brunettes is het mooi om met karameltinten te werken, vraag je kapper om wat highlights te zetten. Maar ook blondines zijn prachtig met krullen. Hoe dan ook, het is belangrijk om als krullenbol op zoek te gaan naar een goede krullenkapper!

Meer inspiratie? Kijk eens naar alle laatste trends in ons LOOKBOOK!