Home Loiza Lamers over haar & Sebastian
Get the look

Loiza Lamers over haar & Sebastian

In 2015 won ze als eerste transgender Holland's Next Topmodel en daarna ging haar carrière als een speer! Loiza Lamers is niet alleen model en influencer, ze begon ooit als kapster en dat verklaart misschien haar liefde voor Sebastian Professional. Wij vroegen haar naar de looks, die speciaal voor haar werden gecreëerd ter ere van het 50-jarig bestaand van het hippe Amerikaanse kappersmerk.

Be you, be yourself and don’t live with boundaries.

Loiza

Waarom een samenwerking met Sebastian?

Voordat ik mijn carrière als model en tv-presentator startte, heb ik 7 jaar gewerkt als kapster. De salon waar ik werkte, gebruikte Sebastian producten en daar ben ik verliefd geworden op het merk.

Dat komt omdat Sebastian voor dezelfde kernwaarden staat als ikzelf: een focus op individualiteit en het doorbreken van grenzen. Hierdoor voel ik mij zo verbonden met dit merk en dat maakt dat ik zo trots ben om deel uit te maken van de Sebastian familie.

LEES OOK: Sebastian Professional 50 jaar - een terugblik

Vertel eens iets over jouw haar routine ...

Ik ben een echte Sebastian girl en was mijn haar met de Sebastian Dark Oil shampoo. Daarna gebruik ik het Dark Oil Masker, dat ik 's nachts in mijn haar laat zitten om het extra goed te hydrateren. Na het opstaan spoel ik het masker eerst uit en gebruik ik de Dark Oil Conditioner. Voor het föhnen breng ik Potion 9 en Dark Oil aan op mijn vochtige haar. Dit geeft mijn haar gladheid en glans, terwijl het pluis tegengaat. Deze routine zorgt ervoor dat mijn haar de beste conditie ooit heeft!

Look 1: The Playful Unexpected

Deze look omarmt speelsheid en spontaniteit. Het haar krijgt een beachy vibe, terwijl de vlecht achterop de kruin de look een onverwachte twist geeft. Hierdoor wordt een alledaagse style naar een hoger niveau getild, wat deze look juist zo leuk maakt!

Het leuke aan deze look is dat het heel goed de Sebastian haarkunst weergeeft, waarin buiten de box wordt gedacht en gespeeld wordt met verschillende texturen. De enige uitdaging bij dit kapsel is misschien de vlecht, maar verder is het simpel en toch opvallend.

Look 2: Soft vs Hard

Bij deze look gaat het om het contrast tussen zachte en harde elementen. De zachte, vloeiende slagen aan de voorkant stralen vrouwelijkheid en gratie uit, terwijl de steile, gladde delen aan de achterkant meer een gepolijste en verfijnde uitstraling heeft.

Het is de perfecte dans tussen zacht en hard, dat deze look spannend en tegelijk draagbaar maakt.

Wat mij zo aanspreekt aan deze look is dat het laagdrempelig is, er zijn geen ingewikkelde stylingtechnieken voor nodig om te maken. Het is een look voor ieder die wil experimenteren en een balans zoekt tussen zachtheid en kracht.

Welk Sebastian product is jouw favoriet?

Potion 9! De salon waar ik werkte was heel goed in föhnen en maakte veel gebruik van Potion 9. Ik hou van wat dit product met je haar doet! Het geeft het haar zachtheid en maakt het glad en enorm glanzend.

Heb je nog een boodschap voor onze lezers?

Be you, wees jezelf en leef niet met grenzen.