Home Kappers vertellen ... favoriete collega
Stylist

Kappers vertellen ... favoriete collega

Waar worden kappers nu echt gelukkig van? Wat maakt ze happy? We stellen elke keer één vraag aan een panel van 4 kappers. Deze keer wilden we weten welke collega deze kappers gelukkig maakt.

Welke collega maakt je gelukkig?

We vroegen het aan deze 4 kappers:

  1. Mark van Westerop - Hairdresser of the Year 2016, Creative Director Pro-solo, Ambassador Wella Professionals ,GHD Hair & Balmain Hair
  2. Richard LucassenCreative Director New Hairstyle, Chef de Cabine KAO bij Fashion Week Amsterdam
  3. Arjan BeversHairdresser of the Year 2015, Creative Director Avanti Kappers, Ambassador BlondMe Schwarzkopf
  4. Huub EysinkCreative Director Hair Plaza, Artistique Director Davines Nederland

Mark van Westerop

Mark

Ik vind Renya Xydis geweldig. Zij is Australische en werkt ook voor Wella Professionals. Ik heb in Berlijn en Barcelona mat haar gewerkt en waardeer haar heel erg. Haar persoonlijkheid, hoe ze naar haar kijkt en ermee omgaat, haar openheid. Ik vind haar toch wel een soort godin.

Mark

Richard Lucassen

Richard

We werken met een groot team en juist het feit dat iedereen haar eigen specialiteit heeft en we elkaar heel goed aanvullen, maakt me gelukkig. Ik merk dat iedereen elkaar versterkt en dat is mooi. Iedereen is nodig en daarom kan ik niet één naam noemen. We werken echt als team.

Richard

Arjan Bevers

Arjan

Ik heb een heel leuk contact met een Griekse kapper Christos Michailidis, hij werkt voor Schwarzkopf. Ik kom hem vaak tegen en het is een hele leuke vent en hij maakt bovendien heel mooi werk.

Arjan

Huub Eysink

Huub

Een kapper uit Cyprus, George Ioannides. Hij deed mee aan de World Style Contest en werd tweede. Dat is zo’n fantastische gozer, daar word ik heel blij van.

Huub

Hoe belangrijk zijn jouw collega's?