Home J Beverly Hills: frisse boost voor vet haar
Onze favorieten

J Beverly Hills: frisse boost voor vet haar

Geef futloos of vettig haar een frisse boost in een handomdraai!

J Beverly Hills Platinum Dry Clean is een shampoo speciaal voor futloos of vettig haar dat tussen de wasbeurten door een oppepper kan gebruiken. De speciale formule met ingrediënten zoals tea tree, jojoba en rozemarijn absorbeert het vet bij de haarwortel, waardoor het haar meer volume krijgt en fris oogt. J Beverly Hills Platinum Dry Clean zorgt voor een prachtig en natuurlijk eindresultaat! Ik testte dit product een aantal weken, steeds als ik geen tijd had om mijn haren te wassen.

Ik ben al fan van de platinum lijn van dit merk. De producten werken goed en ruiken bovendien heerlijk. Dat geldt ook voor deze nieuwe droogshampoo. Op de ingrediëntenlijst staan tea tree, jojoba, rozemarijn en lavendel extracten. Alles bij elkaar geeft dat een frisse bloemige geur. Net wat je nodig hebt als je haar uitgezakt en vettig is! Wat ik meteen wel merk is dat deze spray met een enorme kracht spuit, dat had wel wat minder gemogen. Je haar wordt er namelijk wel stug en dof van dus het is zaak om niet te veel te gebruiken. Ik borstel eerst mijn haar en lift dan enkele grote plukken op zodat ik het op mijn haaraanzet kan spuiten. Vervolgens verdeel ik dat met mijn handen en borstel m’n haar weer. Het resultaat is instant volume zonder een spoortje vettigheid.

Je moet dit wel zien als een noodoplossing want niets is zo lekker dan schoon haar waar je je handen door kunt halen. Dat kan na gebruik van deze droogshampoo absoluut niet. Het voelt een beetje alsof ik veel haarlak heb gebruikt en m’n haar wordt er wat stijf van. Ook wordt het doffer. Ik gebruik als finishing touch een beetje glansspray en laat m’n haar voor wat het is. Prima voor een onverwachts afspraakje, als je haar wel even een snelle opfrisser kan gebruiken. Goedkoop is het niet, een spray van 220 ml kost €29,-. Maar je doet er heel lang mee en als je droogshampoo gebruikt, kan je beter een goede gebruiken die ook nog lekker ruikt.