Home ISO Stijltang review
Onze favorieten

ISO Stijltang review

tried&tested-ISO-Hot-TattooHet is alweer een aantal maanden geleden dat ik de ISO Spectrum Pro stijltang kreeg om uit te proberen. Hij zat in een prachtige draagkoffer die helemaal bedrukt was met prachtige Tattoo tekeningen die mij sterk aan Ed Hardy deden denken. De stijltang zelf was ook helemaal bedrukt. Een stijltang om vrolijk van te worden! En ISO Beauty heeft voor ieder wat wils, zo zijn er tangen in zebraprint of bedrukt met pauwenveren. De tang zelf voelt solide aan, maar is niet zwaar. Fijn is dat je de temperatuur zelf kunt regelen, heel handig voor mijn dunne en kwetsbare haar. De snoerbevestiging kan 360 graden worden gedraaid en ziet er stevig uit. Mijn vorige stijltang, van een duur merk, begaf het na een jaar op dit punt. Ook de keramische platen zelf bewegen mee. Ik was benieuwd!

tested-ISO-Stijltang-Hot-Pink-Tattoo

De tang is heel snel warm. De fabrikant zegt 8 seconden, dat klopt wel ongeveer, maar ik zette hem niet zo heel heet, op 150-180 graden. Wat een feit is, is dat de tang lekker licht is en heel wendbaar. Ook krullen lukt aardig, hoewel ik de tang het liefst gebruik om mijn haar nadat het bijna droog is, steil te maken. Mijn haar is dun, met slag en mijn grootste probleem is dat het pluist. Vooral bij vochtig weer is het soms een ramp. Daar is deze tang ideaal voor. Ik gebruik de tang nu 3 maanden, ook af en toe tussen 2 wasbeurten door als mijn haar een rare slag heeft of het erg pluist. Ik probeer het wel met mate te doen. Ik gebruik de tang dus pas als mijn haar bijna droog is en gebruik ook altijd een hitte beschermspray of olie. Maar mijn haar is niet gaan afbreken of slechter geworden en na het tangen valt het mooi glad. Kortom, een fijne stijltang waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. De prijs is €139,- maar je hebt ze ook al voordeliger. Dan komen ze niet in die mooie prints, maar eerlijk gezegd hoeft dat voor mij niet zo. Ik was net zo blij geweest met een effen tang in een neutrale kleur. ISO biedt zelf levenslange garantie aan degenen die het product binnen 30 dagen registreren, zo zeker zijn ze van hun zaak!

ISO-spectrum-pro

Bekijk het product hier: [symple_button color="pink" url="/haarproducten/6675/iso-beauty/spectrum-pro-stijltang" title="ISO Spectrum Pro Stijltang" target="blank" border_radius=""]ISO Spectrum Pro Stijltang[/symple_button]

Je kunt de stijltang kopen bij o.a. www.greathairextensions.nl

Marit Heemskerk | WIEWATHAAR