Home Howto Sexy Eyeliner van de Catwalk
Beauty forecast

Howto Sexy Eyeliner van de Catwalk

Eigenlijk zie je de eyeliner altijd weer terugkeren in het modebeeld. Terug in de jaren 50 en 60 kon een vrouw gewoonweg niet de straat op zonder een goede, strakke, dikke eyeliner. Tot op heden blijft het een sexy en vrouwelijke make-up item.

Eyeliner-02

In het dagelijkse leven is een fijne eyeliner strak tegen de wimperrand en niet te ver naar buiten doorgetrokken een trendy statement.

Bij de show van Tailor & Elbaz in Paradiso Amsterdam tijdens de Creative Crash van L’Oréal Professionnel gingen we dit keer ook voor een eyeliner. Maar dan wel een stevige…:D De make-up was verder heel natuurlijk met de wangen wat geshaped, de wenkbrauwen enkel wat omhoog geborsteld.

[su_button url="/dubbele-catwalk-paardenstaart-in-4-stappen/" background="#ffffff" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]HOW TO PREPPY PAARDENSTAART[/su_button]

Hoe maak je zelf zo'n sexy eyeliner?

Eyeliner-01

  1. Je gebruikt hiervoor een vloeibare eyeliner. Eerst maak je met de eyeliner een lijn strak tegen de wimperrand, die schuin omhoog gaat. 
  2. Dan 'teken' je vanuit het hoogste punt weer een lijntje terug (daar waar de eyeliner het dikst is.
  3. Daarna vul je het op binnen de lijntjes. Zorg ervoor dat je niet te snel je oog opent als de eyeliner nog nat is, want dan geeft het af. Even een minuutje wachten tot het droog is.

Succes. Ik ben benieuwd naar jouw eyeliner look, post een foto in een reactie van het resultaat!

Lees ook:

[su_button url="/spetterende-haarshow-van-kinki-kappers" background="#79fcfe" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]KINKI KAPPERS SHOW[/su_button]

[su_button url="/creative-crash-van-loreal-professionnel" background="#79fcfe" color="#000000" size="5" wide="yes" center="yes" radius="5" icon="icon: arrow-right" icon_color="#000000"]CREATIVE CRASH SHOW[/su_button]