Home Hot deze zomer: match je outfit met je make-up
Beauty forecast

Hot deze zomer: match je outfit met je make-up

Een leuke outfit matchen kan flink lastig zijn, maar wat dacht je van je outfit matchen met je make-up? Dat is nog een stapje verder! Wel is het hierbij key dat je weet hoe je jouw make-up dan precies matcht. Ga bijvoorbeeld niet voor een rode jurk als je ook al rode lippenstift, oogschaduw én blush op hebt. Don’t over-do it. Kies bijvoorbeeld een enkel beauty product waarmee jij jouw look net wat flitsender maakt of dat ene accessoire mee accentueert. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Zie hoe jij jouw make-up het best matcht met onderstaande zomerjurken.

Rood

When in doubt, go with a classic. Het is bijna onmogelijk om de plank mis te slaan met die perfect rode jurk. Paar die bijvoorbeeld met de Anastasia Beverly Hills liquid lipstick in Strawberry. Een zwarte cat eye wing boven de ogen, et voila: een sexy, zomerse look.

https://www.instagram.com/p/ByYX2wrFNZR/

Oranje

Wel een felle jurk, maar niet helemaal van de intense make-up looks? Dat hoeft ook helemaal niet! Denk bijvoorbeeld aan de Afterglow blush in Bang van Urban Decay. Geef een oranje tintje aan je wangen en je bent ready to go.

https://www.instagram.com/p/BnXXOtjgqBB/

Blauw

Geef jij wel graag een edgy randje aan jouw look? Ga dan voor de They’re Real! mascara van Benefit Cosmetics in Beyond Blue. Inderdaad, blauwe mascara. Zo heb je met één simpele en snelle stap je make-up al met je kleding gecombineerd. Blauwe mascara toch te eng? Dan kun je met een oogpotlood een blauw randje langs je lower lash line aanbrengen. Dit is subtiel en geeft als nog een mooi accent op je ogen.

https://www.instagram.com/p/BsTCksPg72Z/

 Wit

Bij een witte jurk kan natuurlijk eigenlijk alles, maar voor een extra frisse look kun je gebruik maken van een witte of zilveren eyeliner. Voor wat extra glam kun je denken aan de Liquidlast Liner in Misty Me van MAC, hier zit een glittertje in.

https://www.instagram.com/p/BlN_OzXnnVF/

Geel

Niet vies van wat fellere kleuren? Durf jouw gele jurk dan te combineren met gele oogschaduw. Maak een zomerse, gele ooglook met het Sunlit Yellow pallet van Smashbox. Durf jij deze gewaagde look aan?

https://www.instagram.com/p/ByutqMnFUuv/

Bron cover: @sheamarie Instagram