Home Van deze 9 dingen worden kappers blij!
Haarpraat

Van deze 9 dingen worden kappers blij!

Hoe maak je een haarstylist gelukkig? Soms is het heel simpel. Lees deze 9 blijmakers en wij hebben een geweldige werkdag!

Lees onderstaande blijmakers en wij hebben een geweldige werkdag!

1. Lekker kopje koffie

coffee


De eerste kop koffie/thee voor openingstijd. Ja, echt! Dan hoeven we nog eventjes niet te praten. Heerlijk vinden we dat!

2. Punctuele klanten

Klanten die op tijd komen. Voor de kappers die met een planning werken dan he. Dan is het fijn als je klanten op tijd komen zodat je niet uitloopt. O ja, je hoeft natuurlijk niet te overdrijven door een half uur voor openingstijd te komen. Zie blijmaker nummer 1. ๐Ÿ˜‰

3. Kloppende planning

Een goede planning. Wij balen er namelijk ook van als we uitlopen omdat bijvoorbeeld een kleur langer de tijd blijkt nodig te hebben dan was ingepland.

4. Goed gelukte kleur

color


Een complexe kleur die onwijs mooi is gelukt. Dat geeft gewoon een kick! Yeah!

5. Tevreden klanten

Een blije klant. Je hoeft echt niet met confetti te strooien of ons om de hals te vliegen. Maar we vinden het wel fijn om te horen als je blij bent met je haar. We like!

6. Klanten die durven

Klanten bij wie je รฉcht helemaal los mag gaan op het haar. Woehoe!

7. Rustmomentje

lunch-break-effectiveness


Pauze om even te kunnen eten. Het komt soms voor dat plassen ons enige rustmomentje is, zo hectisch zijn de dagen van een haarstylist soms. Ook wij vinden het namelijk om eventjes niet te hoeven praten. Eventjes danโ€ฆ..

8. Complimentjes

Complimentjes ontvangen รฉn geven. Heeft je collega/werknemer iets tofs gemaakt? Heeft een leerling heel goed gewerkt? Zeg het tegen elkaar. Het is zoโ€™n kleine moeite!

9. Zelf een mooi kapsel!

updo


Een haaravond met collegaโ€™s waarbij wij zelf weer mooi haar krijgen. Blijer kan je ons niet krijgen denk ik. ๐Ÿ˜‰

Dit artikel is geschreven door: Judith de Ridder