Het toverstokje van de kapper maakt je haar … Ice Blond

Haarvisie-klant30

Vroeger lieten vrouwen hun haar kleuren als ze grijs werden, maar dat is allang niet meer zo. Kleuren is echt een fashion statement geworden en dankzij internet weten we ook nog eens alle technische namen. Want balayage, ombre, cool blond of rose gold klinken ons toch niet meer helemaal vreemd in de oren? Kapper Jamal heeft een salon in Rijswijk en zit al 30 jaar in het vak.

Waar ik heel veel plezier uit haal is de klant de ultieme beleving te geven. En dat zij daardoor met een hele grote glimlach de salon verlaten. De kracht van ons succes is het team van Haarvisie. Het zijn allen mensen die met heel veel passie hun beroep uitoefenen en elkaar inspireren.En mede dankzij hun hebben wij 3 kapsalon Awards gewonnen!Jamal

Jamal deelt zijn mooiste before & after foto’s met ons zodat jullie een idee krijgen wat er allemaal mogelijk is. Zoals je kunt zien, kan Jamal echt toveren met haar en maakt hij van een bos stro een glanzend, glad kapsel! Deze voorbeelden hieronder zijn allemaal van klanten die voor een koele blondtint hebben gekozen en als je goed kijkt is het eindresultaat nooit helemaal egaal, maar zitten daar nuanceverschillen in zodat het heel natuurlijk oogt. We like!

 

Haarvisie-klant27

Ice blond, grey shades, highlights

Haarvisie-klant16

Balayage, blond cool

Haarvisie-klant13

Snow white hair, cool as ice

Haarvisie-klant10

Babylights, ice blond, cool shades

Haarvisie-klant7

Grey shadows, cool blonde hair, balayage, babylights

Haarvisie-klant3

Babylights, grey shade, ice blond

Haarvisie-klant2

Balayage, cool blond, grey hair

Haarvisie-klant1

Ice blond, grey hair, lange bob

Comments

comments