Home Herkenbare dilemma's in een spa of salon
Haarpraat

Herkenbare dilemma's in een spa of salon

tas

Dat moet je helemaal zelf weten. Als jij je continu zorgen maakt over je tas, zal je ook niet kunnen genieten van je wasmassage. Ook hangt het van de indeling van de salon af en hoe druk het is. Neem je tas gerust mee als jij dat prettiger vindt.

Nee, want hoe langer de haren, hoe makkelijker het waxen gaat. Schaam je niet, je bent er tenslotte om die haren te laten verwijderen!

Zo naakt als je zelf wilt, het gaat er tenslotte om dat jij je helemaal kunt relaxen. Natuurlijk kun je geen massage krijgen als je volledig gekleed bent en bovendien wordt je altijd netjes afgedekt met handdoeken.

Een echte pro begrijp dat een massage een relaxmoment is en zal niet praten als het niet echt nodig is. Heb jij wel een kletskous, maak dan na een tijdje duidelijk dat je nu je ogen wilt sluiten om in stilte te genieten.

In een spa is het niet echt gebruikelijk, dus zet je telefoon op trilstand. Maar ook bij een nagelstudio of bij de kapper is het niet echt beleefd om een gesprek aan te gaan. Als er echt een telefoontje komt dat je niet mag missen, excuseer je dan en loop even naar een andere ruimte, zoals de wachtruimte. Zo stoor je geen andere klanten die ook willen genieten.

Dit doe je niet door zomaar een salon binnen te lopen, maak van te voren een afspraak en maak duidelijk door wie je geholpen wilt worden. Gaat er toch iets mis als je eenmaal in de salon bent, maak dan een nieuwe afspraak als jouw favoriet wel aanwezig is.

Heb jij een weleens een dilemma gehad in de salon?