Home Helpt Eleven mij echt aan meer volume en glans?
Onze favorieten

Helpt Eleven mij echt aan meer volume en glans?

Sinds een paar weken gebruik ik de producten van het nieuwe Australische merk Eleven Australia. Dit merk gebruikt veel natuurlijke ingrediënten in hun producten, zoals avocado-olie, papaja-extract en arganolie. De samenstelling is vrij van parabenen en de verpakkingen zijn allemaal recyclebaar. Ik heb de ‘I Want Body Volume Shampoo’, de ‘I Want Body Volume Conditioner’ en de ‘Give Me Clean Hair Dry Shampoo’ getest.

eleven-doos

Op de site van Eleven Australia lees ik dat de shampoo zorgt voor meer volume en glans en dat het speciaal ontwikkeld is voor dun haar. De conditioner belooft ook meer volume en glans. Het bevat tarweproteïne en sojaproteïne wat zorgt voor meer volume. Daarnaast bevat het avocado olie die het haar goed verzorgt. De droogshampoo zorgt voor schoon en fris haar. De producten hebben allemaal een witte verpakking met fel gekleurde letters. Het ziet eruit als een jong merk en ook de site van Eleven Australia vind ik er jong en modern uitzien. Ik vind het een mooie verpakking; het ziet er fris en clean uit.

Eleven I Want Body Volume Shampoo & Conditioner

eleven-shampoo

De shampoo en conditioner hebben allebei dezelfde geur die ik moeilijk kan omschrijven. Op de verpakking lees ik dat er limoen in zit, dus ik zou de geur het beste kunnen omschrijven als een frisse en natuurlijke geur. Ik vind het persoonlijk niet zo lekker ruiken, maar dat komt omdat ik meer van zoete geuren hou.

eleven-conditioner

Na het gebruik van de shampoo en conditioner voelen mijn haarpunten dikker aan en zien ze er gezonder uit. Dat vind ik fijn, want ik heb best wel dunne haarpunten. Mijn haar was makkelijk door te kammen en het had een mooie glans. Maar ik heb niet het idee dat de producten mijn haar goed schoonmaken. De dag nadat ik mijn haar heb gewassen ziet het er alweer vet uit. Ik denk dat dit komt door het gebruik van de natuurlijke ingrediënten. Jammer. Maar gelukkig zat er ook een droogshampoo in het pakket!

Eleven Give Me Clean Hair Dry Shampoo

eleven-droogshampoo

De droogshampoo vind ik wel fijn om te gebruiken. Het laat geen witte waas achter en laat je haar er meteen minder vet uitzien. Bijkomend voordeel is dat mijn haar gelijk ook meer volume krijgt! De geur van de shampoo en conditioner was voor mij persoonlijk niet zo lekker, maar deze droogshampoo vind ik daarentegen wel heel lekker ruiken. Het is een zomerse geur die erg naar kokos ruikt. Daar hou ik van!

Conclusie

eleven-before-after

Ik ben niet erg enthousiast over de shampoo en conditioner, maar de droogshampoo kan ik zeker aanraden! Eleven Australia is te koop bij kapsalons en is best betaalbaar, voor een echt kappersmerk dan! De ‘I Want Body Volume Shampoo’ kost €14,-, de ‘I Want Body Volume Conditioner’ kost €15,- en de ‘Give Me Clean Hair Dry Shampoo’ kost ook €15.

Getest door: Sophie Riemens