Home Hello Natucain!
Onze favorieten

Hello Natucain!

We hebben weer een nieuwe partner op WieWatHaar. Hello Natucain!

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem. Jaarlijks kampen vele mannen, maar ook vrouwen hiermee. Helaas hebben de meeste effectieve producten die momenteel verkrijgbaar zijn, hele vervelende bijwerkingen. Natucain doet dat anders! Daarom zijn we trots om dit bijzondere merk te verwelkomen op WieWatHaar.

Andere aanpak haaruitval

Natucain is helemaal natuurlijk en bundelt de kracht van de natuur én de wetenschap. De unieke combinatie van actieve formules zijn 100% gemaakt met natuurlijke ingrediënten en er wordt gebruikgemaakt van stamceltechnologie. De Hair Activator is vrij van sulfaten, hormonen, siliconen, parabenen en is niet getest op dieren. We like!

Het product werkt simpel, snel en effectief en resultaten zijn binnen 6 - 8 weken zichtbaar. De tonic spray vermindert haarverlies met 90% en verbetert de haargroei met 93%. De werkzame stof MKMS24 technologie is afkomstig van linzen, bamboe, en tijm extract en zorgt voor minder haaruitval en stimuleert de haargroei. 

Stefanie Seyda M.D

De vrouw achter Natucain is Stefanie Seyda. Stefanie heeft medicijnen gestudeerd aan de Oxford University en in diverse landen gewerkt als dokter. Daarnaast heeft ze ook veel gewerkt aan de ontwikkeling van baanbrekende ingrediënten voor cosmetische innovaties. 

Haar drijfveer was om een oplossing te vinden voor haaruitval en om haargroei te stimuleren. Dit heeft geleidt naar de ontwikkeling en ontdekking van het revolutionaire MKMS24 ingrediënt en tot de start van Natucain.