Home Hallo Beauty’s, dit zijn mijn Z-O-M-E-R tips!
Stylist

Hallo Beauty’s, dit zijn mijn Z-O-M-E-R tips!

De vogels fluiten, de zon schijnt en langzaamaan begint het leven na de lockdown weer vorm te krijgen… Het nieuwe normaal voelt voor mij als specialist in Hospitality, helemaal niet als normaal. Overal volg ik pijlen, sta ik in rijen te wachten om vervolgens volledig gedesinfecteerd vluchtig mijn aankopen te doen. Iemands glimlach is ver te zoeken achter de gezichtsmaskers en eenmaal thuisgekomen merk ik hoe vermoeiend mijn uitje is geweest. Het echte genieten gebeurt nu vooral in en om het huis. Daarom geef ik in deze blog Z-O-M-E-R tips om optimaal te kunnen genieten van jouw eigen Staycation!

staat voor de zon. Ik ben een echte zonaanbidder! Jij ook? Hoe heerlijk ook, het is wel uitkijken geblazen voor je huid en zeker voor je haar! De zon heeft effect op haarkwaliteit en tast je haarkleur aan. Bescherm het dus extra met producten waar een UV-bescherming in zit. UV-bescherming zit in talloze stylingsproducten maar je hebt ook leave-in producten. Deze zijn makkelijk in gebruik en voeden je haar tegelijkertijd.

is van oorsprong. Deze tijd heeft velen van ons geleerd het opnieuw te waarderen van oorspronkelijkheden. Ons eigen kikkerlandje, je eigen huis, familie en vrienden. Zo merk ik met mijn Indo-roots bijvoorbeeld dat ik het koken weer helemaal herontdekt heb! Maar wist je ook dat jouw oorspronkelijke haarkleur altijd het allerbest bij je past? Deze kleur matcht namelijk altijd met je huid en wenkbrauwen. Zelf wanneer je grijzer wordt, omdat je huid ook zachter wordt van tint naarmate het ouder worden. Heb jij nu door de lockdown een ‘oorspronkelijke’ uitgroei gekregen en zie je er wel iets moois in? Overweeg dan eens een ballayage-techniek, hiermee behoud je je eigen kleur en creëer je diepte in lengten en punten. 

Maskers voor alles en iedereen deze zomer!! Je huid en haar worden nu meer blootgesteld aan zon en (zee-) water. Des te belangrijker om dit beter te verzorgen. Mijn advies is om echt te investeren in professionele producten. Deze ingrediënten zijn doeltreffend en effectief. Beeld je dan nu de perfecte zomeravond voor, wijntje erbij, muziek op de achtergrond, je haar en huid in een masker en eindelijk tijd voor je favoriete magazine. Wat wenst een mens nog meer? 

Geur laat je terugdenken aan bepaalde herinneringen in het leven

Ervaar deze zomer iets nieuws! Een mentor heeft mij ooit geleerd: “Wanneer je blijft doen wat je deed, krijg je wat je altijd gekregen hebt.” Wijze les! Dus heb jij altijd al iets willen veranderen, ondernemen of ervaren? Nu is de tijd om juist iets nieuws te doen. Je weet nooit waar het je brengt!

Ruik lekker deze zomer! Geur laat je terugdenken aan bepaalde herinneringen in het leven. Dus kan jij dit jaar niet naar je favoriete reisbestemming waar je jouw zomergeur droeg? Spray dit op en waan jezelf weer opnieuw terug in die tijd! Of gun jezelf nieuwe herinneringen met een nieuwe zomergeur die deze zomer onvergetelijk maakt! 

Dit zijn mijn Z-O-M-E-R tips! Het allerbelangrijkste is dat je van deze zomer een onvergetelijke zomer maakt met veel nieuwe mooie momenten. Wees lief voor je huid en haar, elkaar en natuurlijk jezelf!

Veel liefs,

Lucien Beijerinck 

Tekst: Lucien Beijerinck