Home Hair Plaza wordt Kao salon
Ondernemend

Hair Plaza wordt Kao salon

Huub en Sharon Eysink van Hair Plaza in Zwolle maken de switch naar KAO. Per 1 januari 2022 gaat deze bevlogen kapper een longterm relatie aan met Kao Salon Division.

Huub is van plan om openhartig zijn beweegredenen te delen met collega kappers. Want hoe maak je doorslaggevende beslissingen? En hoe ga je om met veranderingen/verbeteringen? Belangrijke vraagstukken, vooral in deze onzekere tijden waarin de wereld op zijn kop lijkt te staan.

Huub vertelt: "Vanuit creativiteit, kwaliteit en oprechte aandacht samen waardevolle en duurzame relaties bouwen. Dat is onze missie. Als partner in deze missie hebben we gekozen voor een samenwerking met Kao Salon Division en hun prachtige merken. Ik ben ruim 33 jaar zowel nationaal als internationaal werkzaam in deze fantastische industrie, heb over de hele wereld met inspirerende collega’s en teams mogen werken en heb meerdere awards gewonnen. 

Mijn liefde en passie voor dit vak gaat ver, veel verder dan alleen het kapsel. Daarom is het voor mij belangrijk dat mijn creativiteit geprikkeld wordt en mij uitdaagt het beste van mezelf te blijven geven. Ik weet zeker dat wij onze creativiteit binnen de relatie met Kao Salon Division kunnen laten gelden. We kunnen niet wachten om te starten!"

Beeld: Hair Plaza