Home Gratis 2nd opinion voor een haarkleur op maat!
Stylist

Gratis 2nd opinion voor een haarkleur op maat!

Ben je toe aan een friss blik op jouw haarkleur? Zoek een WELLA salon voor een gratis consultatie!

Natuurlijk ben je blij met jouw eigen kapper, maar wie wilt nu niet eens een second opinion over een van de belangrijkste aspecten van je uiterlijk, je haarkleur? Via de onderstaande salonfinder kun je alle WELLA salons in Nederland vinden waar je een afspraak mee kunt maken voor een GRATIS consultatie advies. Het is helemaal vrijblijvend, dus wat houdt je tegen!

WELLA SALONFINDER

Gratis Consultatie

Je kunt deze consultatie helemaal gratis krijgen bij een Wella Professionals stylist.  Dit is een uitkomst als je voor het eerst je haar wilt kleuren maar je niet precies weet hoe je het wilt laten kleuren en al helemaal niet welke kleur. Op deze manier maakt Wella Professionals het voor iedereen mogelijk om achter zijn of haar ideale haarkleur te komen. Hoe leuk is dat!

True-color-wella
WELLA SALONFINDER

Waarom doen?

Je haarkleur bepaalt voor een belangrijk deel je persoonlijkheid. Niet voor niets worden vrouwen vaak aangeduid met hun haarkleur, zoals ‘die roodharige’ of ‘dat blondje’. Daarom is het niet alleen belangrijk dat een haarkleur bij je past, je moet je er ook prettig bij voelen. En dat straal je uiteindelijk ook uit.   Kom jij het meest tot je recht bij een warme of koele tint? Wella Professionals heeft verschillende tools  ontwikkeld waarmee de Wella Professionals stylisten kunnen bepalen welke kleurservice bij jouw past en welke haarkleur bij jouw persoonlijkheid en wensen aansluit. Tenslotte is de stylist de expert en met zijn advies en jouw wensen kunnen jullie samen het juiste kleurproduct en kleurnuance kiezen.

De juiste verhouding warm & koel

Een van de tools die Wella Professionals heeft ontwikkeld voor persoonlijk kleuradvies, is tot stand gekomen door een onderzoek dat te maken heeft met eye-tracking.  Dit onderzoek heeft zowel het kijkgedrag van stylisten als klanten heeft vastgelegd. Je kunt oogbewegingen namelijk niet vervalsen. Alle stylisten hebben hetzelfde kijkpatroon; ze nemen eerst de oog- en huidskleur van de klant in zich op om vervolgens een kleurkeuze te maken. Kleur wordt dus niet alleen bepaald door de kleur van het haar, maar met name door de huidskleur van de klant. De juiste balans tussen warm en koel is daarbij heel belangrijk.

`Josh Wood">De meeste mensen hebben weleens een slechte haarkleurervaring gehad`

Josh-Wood

Sterrenkapper en Wella Professionals Global Creative Director Color Josh Wood weet als geen ander waar je op moet letten bij het bepalen van de juiste kleur.

“Ik heb kleur nooit als stereotype gezien. Blond is niet altijd koel en bruin is niet altijd warm. Ik denk in termen van warme koraalblonde en koele rokerige bruine nuances. Het is de onderliggende koele of warme tint die elke kleur een enorm aantal schakeringen geeft. De meeste mensen hebben weleens een slechte haarkleurervaring gehad. Dat ligt meestal niet aan de feitelijke kleurkeuze, zoals blond of kastanje, maar aan de koele of warme tinten in de gekozen kleur.”

Dit is een branded content artikel. Wij zullen echter nooit producten of diensten aanprijzen waar we zelf niet achter staan.