Home Goudlokje dankzij Oribe
Onze favorieten

Goudlokje dankzij Oribe

Toen ik deze indrukwekkende pot Oribe 24K Gold Pomade kreeg om te testen was ik meteen onder de indruk. De verpakking deed me eerder denken aan een super-de-luxe pot crème. Dit is een van de duurste producten van Oribe waar echt goud in is verwerkt. Na kaviaar nu ook goud voor je haar? Wat kunnen daar de benefits nu van zijn? Als ik de beschrijving lees, begrijp ik dat dit een soort make-up voor je haar is. Bedoeld om je haar subtiel goud te laten glanzen. Mooi voor de zomer, lijkt me, als de zon erop schijnt.
Volgens de gebruiksaanwijzing kun je het op nat of droog haar gebruiken. Je wrijft iets van de pommade in je handen en smeert het daarna in je haar. Dat doe ik braaf. Mijn haar is net gewassen en inmiddels droog. Ik doe een beetje op mijn vingers en meteen valt me op dat het wel aarde lijkt. Maar dan realiseer ik me dat die korreltjes natuurlijk goud zijn! Hmmm, niet zo prettig, ik hou wel van een beetje smeuïge substanties en dit voelt stroef aan. Daarom brengt het niet zo lekker aan op mijn droge haar. Het ruikt trouwens heerlijk. Niet overheersend maar lekker.
Eenmaal op mijn blonde haar valt het niet erg op. Totdat ik in het licht ga staan, dan zie ik ineens die mooie goudglans. Subtiel maar dat vind ik juist mooi. Ik ben wel benieuwd hoe het effect is bij iemand met bruin of zwart haar. Ook wel mooi denk ik. Ondanks dat het stroef aanvoelde, is het een lekkere pommade die mijn plukjes goed definieert. Dit is geweldig spul voor een beach party of chic feestje. Jammer alleen dat je voor goud in je haar ook meteen goud aan je vingers hebt. Ik moest wel drie keer heel goed m'n handen wassen om het er een beetje af te krijgen en toen was het nog niet helemaal weg. Zou ik voor bijna €50,- een pot kopen? Nee, als ik eerlijk ben niet. Ik weet niet hoelang je dit kunt bewaren maar ik zou zelf liever een goed haar product kopen voor die prijs.Je kunt altijd nog wat bronspoeder op je haar doen als het dan echt een keer goud moet zijn. Maar wie zichzelf eens wil verwennen en er helemaal glam uit wil zien voor de feestdagen komt niet bedrogen uit. Aan de kwaliteit is niets aan te merken.
Cijfer
Resultaat: 8 - je ziet wel duidelijk een goudglans en de pommade zelf is heerlijk
Geur: 8 - lekker subtiel
Gebruik: 5 - door de goudkorrels verdeelt het lastig en is moeilijk van je handen te krijgen
Oribe is verkrijgbaar bij oa. Fiona Frachimon Professional