Home Gezonde energieboost voor je haar | System Professional Inessence Mist
Haarpraat

Gezonde energieboost voor je haar | System Professional Inessence Mist

Het professionele merk System Professional, dat haarverzorging op maat biedt, komt nu ook met een natuurlijke variant op de markt. De Inessence lijn bestaat uit 4 producten die hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten combineert met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Er is een shampoo, conditioner, masker en een revitaliserende spray. Deze producten herstellen de natuurlijke energie van het haar en maken het haar beter handelbaar. Deze producten kunnen zowel in combinatie met bestaande productlijnen als apart worden gebruikt.

ADVERTORIAL

90% consumenten combineren natuurlijke haarverzorging met traditionele producten omdat ze denken dat natuurlijke producten minder effectief zijn

JPG_LowRes-Inessence_Emerald_social-media_900x600_06

Tegenwoordig is 1 op de 3 consumenten ingrediëntbewust en koopt het liefst haarverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. 90% van de consumenten combineert deze echter met mainstream producten, omdat ze bang zijn dat natuurlijke producten minder effectief zijn. Zij hebben de grootste vraag naar een product die natuurlijke ingrediënten en werkzaamheid combineert. Daarom is het goed nieuws dat System Professionalinspeelt op deze behoefte en de kracht van wetenschap combineert met natuurlijke werkstoffen!

De nieuwe lijn bestaat voor maximaal 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat geen sulfaten, parabenen of siliconen. Door gebruik te maken van biomimetica, een techniek die via nabootsing van natuurlijke fenomenen zoekt naar duurzame oplossingen, herstelt Inessence de natuurlijke energie van het haar. Daarnaast zorgt het voor beter handelbaar haar dat er gezond uitziet.

Inessence Mist - revitaliserende spray

Inessence-mist-01

Een bijzonder product is de Mist. Dit is een spray die het haar vitaliseert, beschermt en hydrateert. Het gaat pluizig haar tegen en ruikt lekker door de toevoeging van mango, honing en een vleugje gember. Hierdoor ruikt het haar weer fris en schoon.

Deze revitaliserende spray bevat 96% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong en samen met het Energy Code™ complex en stamcelextract van Açai-bessen stimuleert het de natuurlijke levendigheid van het haar. De spray is samengesteld zonder siliconen, vermindert frizz en interne frictie aanzienlijk en beschermt het haar tegen uv- en mechanische schade.