Home Getest: uitwasbare haarkleur met Royal KIS Glamwash
Onze favorieten

Getest: uitwasbare haarkleur met Royal KIS Glamwash

Al een tijdje zat ik te fantaseren over het verven van mijn haar. Stiekem ben ik best een beetje jaloers op het natuurlijke haar van actrice Madelaine Petsch; dat wilde ik ook!

Toch leek het me best eng om mijn haar meteen permanent rood te verven, wat als het niet bij mij paste? Er moest een andere oplossing zijn... Als geroepen kreeg ik de Royal KIS Glamwash om uit te proberen.

https://www.instagram.com/p/B4AyofVA1_V/

De Royal KIS Glamwash is een shampoo die het haar een andere kleur geeft. Zo kun je jouw lokken toch eens in een andere kleur toveren, zonder meteen vast te zitten aan die haarkleur. Na een paar wasbeurten is het weer weggespoeld! Zo voorkom je ook nog eens uitgroei en hoefde ík niet meteen een permanente redhead te zijn. Dat klonk perfect.

De Glamwash die ervoor moest zorgen dat ik prachtig, koperkleurig haar zou krijgen, is de kleur Apricot. Ik besloot het in één keer goed te doen. Mijn haar maakte ik vochtig onder de douche en vervolgens begon ik de shampoo in een ruime hoeveelheid door mijn hele haar te masseren. Zorg dat je handschoentjes draagt tegen vlekken op je huid!

Na 15 minuten trekken spoelde ik het goed uit. Dit moet je echt zorgvuldig doen en er even de tijd voor nemen. Het resultaat? Verbluffend! Ik ben er helemaal weg van. Mijn haar is nu prachtig rood. Dit heeft mij zeker overgehaald om het ooit eens permanent te laten verven! Royal KIS zorgt met de stoere, zwarte verpakking van 250ml dat je heel wat aantal keren je haar hiermee kunt kleuren. Een geweldige uitvinding en zeker een aanrader. Ik ben fan!