Home Getest: Trinity Summer Spray Conditioner
Onze favorieten

Getest: Trinity Summer Spray Conditioner

Deze keer heb ik de leave in conditioner van trinity getest. Laat ik beginnen met het feit dat ik dol ben op dit product! Dit product heeft zeker een vast plekje in mijn haar routine verdiend, hieronder leg ik uit waarom.

Inhoud

Trinity-02

Allereerst het product zelf, wat is het doel van het product? Het product is een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen, zoals de naam als zegt “leave in conditioner”. Dit is natuurlijk ideaal als je geen zin hebt om je haar nat te maken en wel conditioner in je haar wilt. Verder zorgt het product voor zacht en glanzend haar, of te wel de effecten die je bent gewend van normale conditioner. Deze effecten worden bereikt door een olie die in dit product is terug te vinden, almond oil.

Gebruik

Hoe gebruik je het product? En hoe heb ik het gebruikt? Het gebruik van het product is ontzettend simpel, je hoeft het namelijk alleen maar in je haar te sprayen, te verdelen met je handen en dat is het! Het product kan zowel op droog als nat haar worden gebruikt en een paar pompjes is voldoende, dit heb ik dan ook getest. Allereerst heb ik de conditioner getest op droog haar, dit werkte prima. Vervolgens heb ik de conditioner ook getest op handdoekdroog haar en dit effect was voor mij ideaal! Ik gebruik dit product vaak nadat ik mijn haren had gewassen, daarentegen gebruikte ik het ook zodra ik het niet wilde wassen, maar wel het effect van conditioner wilde. Tenslotte merkte ik dat een aantal spraytjes meer dan genoeg is voor mijn haar!

Verpakking & geur

Trinity-01

Geen onbelangrijke rol is natuurlijk de verpakking. De verpakking van dit product is eenvoudig, wel is de conditioner geel. De vloeistof zie je door de flacon heen en dit geeft precies het zomerse gevoel wat ze willen bereiken met deze summer edition. Uiteraard speelt de geur ook mee bij het kopen van een product. Deze conditioner heeft een lekker maar niet al te specifieke geur, kortom geschikt voor iedereen! 

Conclusie

Ik ben erg te spreken over dit product! Vooral omdat het zo ontzettend veelzijdig is en op verschillende “momenten” in mijn haar routine gebruikt kan worden. Daarnaast hebben de verpakking en geur ook een positieve invloed op mijn mening. Kortom, ook geen zin in veel verschillende producten, maar wel een optimaal effect? Dan is dit het juiste product!