Home Getest: Selective Professional Keratin Spray Mask
Onze favorieten

Getest: Selective Professional Keratin Spray Mask

Een vegan product wat je haar versterkt, count me in! Onlangs heb ik een heel fijn product van Selective Professional mogen testen, namelijk het Keratin Spray Mask. Dit product is ideaal voor de zomer en ik vertel je waarom!

100% vegan

Als ik ergens fan van ben dan zijn het natuurlijke producten. Waarom? Alles wat je in je haar sprayt komt ook in aanraking met je huid. Een gezonde huid vind ik erg belangrijk, dus ook een gezonde hoofdhuid.

Keratine

De werkende stof in dit product is keratine, maar wat doet deze stof precies? Ons haar bestaat voor 95% uit keratine, maar deze hoeveelheid neemt af wanneer het haar wordt geverfd of in aanraking komt met hitte. Dit product vult dus een eigen lichaamsstof aan. Perfect voor beschadigd haar!

Gebruik

Keratin spray mask is heel makkelijk in gebruik. Je sprayt het product in je haar op ongeveer 20 cm afstand. Vervolgens verdeel je het product over je haar met behulp van je handen of een borstel.

Ook kan je het product eerst in je handpalm sprayen om het vervolgens met je handen aan te brengen. Mijn voorkeur gaat uit naar het aanbrengen op handdoek droog haar, maar het product verdeelt zich ook goed over droog haar.

Resultaat

Mijn haar voelt na gebruik van dit product zijdezacht. Een vegan product wat een lichaamseigen stof aanvult, ik ben fan! Droog en beschadigd haar door de zee en de zon? Niet met dit product!