Home Getest: Selective Professional All in one 15 Multi-treatment Spray Mask
Onze favorieten

Getest: Selective Professional All in one 15 Multi-treatment Spray Mask

Afgelopen week heb ik een onwijs leuk product mogen uittesten, namelijk een multi-treatment spray mask van Selective Professional. Zoals de naam al zegt is dit product multifunctioneel.

Dit product heeft maar liefst vijftien voordelen in één, ideaal als je van een kort haarroutine houdt! Daarnaast komt één van de vijftien voordelen erg goed van pas voor deze zomer.

15 benefits

Één product met vijftien voordelen? Erg handig voor de momenten dat je niet al te veel tijd hebt. Ik zet de vijftien voordelen van dit product hieronder even voor je op een rijtje:

 1. Het herstelt beschadigt haar.
 2. Het voorkomt gespleten haarpunten.
 3. Het voedt het haar.
 4. Het hydrateert droog haar.
 5. Het beschermt het haar tegen UV-stralen.
 6. Het verbetert het haarvolume.
 7. Het conditioneert het haar zonder het te verzwaren.
 8. Het ontwart het haar en vergemakkelijkt het kammen.
 9. Het maakt het haar zijdezacht.
 10. Het maakt de buitenste haar laag gladt.
 11. Het gaat pluis tegen.
 12. Het beschermt het haar tegen hitte.
 13. Het vergemakkelijkt het gebruik van de stijl- en krultang.
 14. Het houdt het haar langer in model.
 15. Het laat het haar gezond en glanzend achter.

Waarom ik dit product absoluut meeneem op vakantie? Vanwege het verbranden. Dit product beschermt het haar tegen UV-stralen. En nee, ik verbrand niet alleen op mijn lichaam. Helaas beschadigt mijn haar op vakantie door de zon ook altijd. Gelukkig dit jaar niet!

Verpakking

Selective Professional gaat met dit product voor een uitdagende look. De verpakking die een kleurencombinatie van groen en paars bevat, is er een die je niet vaak tegenkomt. Deze verfrissende combinatie past perfect bij het product.

Gebruik

De multi-treatment spray mask is gemakkelijk in gebruik. Persoonlijk breng ik het product het liefst aan op handdoekdroog haar. Daarentegen is het product ook goed aan te brengen op droog haar. Je sprayt het in je handpalm, waarna je het verdeelt over de onderkant van je haar. Simpeler kan haast niet!

Textuur en geur

De spray mask heeft de textuur van een conditioner en ruikt heerlijk fris. De geur is niet te overheersend, maar blijft goed hangen. Ook heb je er niet veel van nodig, een paar spraytjes is voor mij voldoende.

Resultaat

Het resultaat voldoet absoluut aan de vijftien voordelen die ze beloven. Of ik te spreken ben over dit product? Zeker! Het gaat in ieder geval mijn koffer, zodat ik er deze zomer met een mooie coupe bij loop.