Home Getest: Royal KIS Twister Curl Cream
Onze favorieten

Getest: Royal KIS Twister Curl Cream

Ik heb vandaag mijn eerste product mogen testen! Ik heb namelijk de Twister Curl Cream van Royal KIS getest. De crème versterkt en controleert je krullen en maakt korte metten met pluizig haar. Ikzelf heb zonder producten in mijn haar soms het kapsel van een poedel, dus ik was heel erg benieuwd of dit product mijn krullen minder pluizig kon maken!

Verpakking & inhoud

De crème zit in een makkelijke tube en ziet er chique uit door de mat zwarte kleur en de wit met gouden opdruk. Het product zelf is een beetje gelachtig en wit van kleur. Toen ik het ging gebruiken kwam ik er al gauw achter dat je maar weinig ervan nodig hebt, zo doe je dus lekker lang met een tube! Ook viel de geur me gelijk op, het ruikt heel lekker en ook na het föhnen zit de geur nog in je haar. Een pluspunt is ook nog dat het product niet op dieren is getest en vegan is, dit betekent dat er geen dierlijke ingrediënten inzitten.

Mijn ervaring

Op de verpakking staat dat je het product het best kan aanbrengen op handdoek droog haar, dit heb ik dan ook gedaan. Ik deed een beetje op mijn handen en heb het daarna met een soort knijp-beweging van onder naar boven, in mijn haar gedaan. Daarna heb ik net zoals normaal mijn haar droog geföhnd met een diffuser. In het begin voelde mijn haar een beetje hard aan, maar als je dan nog een tijdje doorgaat met föhnen krijg je een mooi eindresultaat waarbij je krullen mooi gevormd zijn en zeker niet pluizig.

Conclusie

Al met al doet dit product zeker wat het beloofd. Mijn krullen zagen er mooi en gedefinieerd uit en ik had ook nog meer volume!  Wel duurde het drogen ietsje langer, maar het resultaat dat je dan krijgt is het dubbel en dwars waard. Ik ben blij dat ik dit product heb mogen testen en dus zo ontdekt heb, want ik ga het zeker vaker gebruiken!