Home Getest: Royal KIS Glamshine Serum
Onze favorieten

Getest: Royal KIS Glamshine Serum

Ik heb weer een nieuw haar product mogen testen afgelopen week. Deze keer een serum van het merk Royal KIS. Het merk Royal KIS op zichzelf heeft al heel wat voordelen, de producten worden namelijk niet op dieren getest en de verpakkingen zijn recyclebaar. Op deze dingen let bijna iedereen tegenwoordig bij het aanschaffen van een nieuw product. 

Inhoud

De verpakking van het product is niet heel bijzonder, maar wel erg praktisch: het is een glazen flesje met een pompje bovenop. De inhoud van het flesje is 50 ml. Het serum zelf is doorzichtig en redelijk dik, dat is heel prettig in gebruik. Ook fijn aan de serum is dat het je haar geen vette look geeft. Het serum is wel op basis van een natuurlijke olie, maar dit maakt je haar niet vet. En, last but not least, heeft het serum een heerlijke geur!

Werking

Je moet het serum in je haar masseren op nat haar of handdoekdroog haar, dus na het douchen. Je ziet meteen veel glans in je haar en zodra het is opgedroogd is dit nog beter zichtbaar. Normaal ziet mijn haar er na het opdrogen nogal droog en soms dof uit, maar dat was bij gebruik van deze olie totaal niet het geval. Het serum is vooral bedoeld voor de puntjes en uiteinden van je haar. Breng het dus niet bij de kruin aan!

Resultaat

Zoals ik op de verpakking al kon lezen, zorgt het serum voor gezond en glanzend haar. Mijn haar is vooral in de zomer gehoorlijk droog, maar dit serum is de perfecte oplossing daarvoor. Zeker een aanrader en ik blijf het dan ook graag gebruiken! 🙂

Getest door: Eegje Lodder