Home Getest: Revlon Style Masters Double or Nothing Endless Control
Onze favorieten

Getest: Revlon Style Masters Double or Nothing Endless Control

‘Als je haar maar goed zit’ is voor mij een uitspraak die mij op het lijf geschreven staat. Niet zo gek ook met een vader die al tientallen jaren in het kappersvak zit en een moeder die ook wel op een verzorgd kapseltje is gesteld. Ook ik ben iemand die het belangrijk vindt dat mijn haar en mooi gestyled en verzorgd uitziet.

Revlon heeft een gehele haarlijn genaamd Style Masters Double or Nothing. Een wat ruigere, jongere stylingslijn waar ik de ‘Endless Control Hair Controller & Flexible Fluid Wax’ nu een tijdje van gebruikt hebt. Heel eerlijk mijn eerste reactie toen ik het woord ‘wax’ las was niet direct super enthousiast. Mijn ervaring met wax in het haar is dat het snel een hardere look geeft en een iets wat vettige textuur aan het haar geeft. Twee dingen die mij niet heel erg aanspreken to be honest! Maar goed wellicht kon Revlon hier mijn mening veranderen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deze ‘Hair Controller & Flexible Fluid Wax’ moet textuur aan het haar geven en het zorgt ervoor dat je je kapsel gedurende de dag kunt blijven stylen. De wax zou niet plakkerig mogen aanvoelen in het haar en mag ook geen restjes achterlaten.

Als ik mijn haren style doe ik dit meestal door het haar te krullen of het te föhnen met een föhnborstel. Wanneer ik dit gedaan heb gebruik ik meestal een flexibele haarlak om het model goed vast te kunnen houden in mijn haar gedurende de dag. In plaats van die haarlak heb ik dit product van Revlon de afgelopen tijd gebruikt na het stylen van mijn haren wanneer ik niet een heel stevig product voor mijn haren wilde gebruiken.
Wanneer het product uit de verpakking komt is het een vrij vloeibaar, bijna transparant goedje wat ik door mijn handpalmen wrijf om het vervolgens in mijn haaruiteinden te kneden. Soms doe ik dit na het stylen, soms doe ik dit ook van te voren om al wat meer grip aan mijn haren te geven.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nou Revlon you changed my mind... Dit product is na een aantal weken gebruiken echt een favorietje van mij geworden! Het is totaal niet zo hard en plakkerig als ik altijd dacht dat een wax product zou zijn. Het houdt je haar heel subtiel en mooi in model en geeft je de mogelijkheid het door de dag weer even een oppeppertje te geven. Ik gebruik het tegenwoordig zelf in combinatie met een verzorgd serum. Dan doe ik een pompje serum en twee pompjes van de Revlon wax en kneed dit zo in mijn haar. Zo houdt het mooi in model en verzorg ik het ook nog eens. Perfect match if you ask me!

Door: Yasemin Kuskal