Home Getest: Natural Original Volumizing shampoo en conditioner
Onze favorieten

Getest: Natural Original Volumizing shampoo en conditioner

Alle producten van dit merk (dat nieuw is op de Nederlandse markt) zijn vrij van parabenen, siliconen en sulfaten, het merk houdt van natuurlijk. Er wordt ook nooit op dieren getest en er wordt geen gebruik gemaakt van onnodige producten zo vermeldt de website.

Natural Original-review-04

Ik kreeg de shampoo en conditioner om te testen en dit is mijn ervaring:

Urban Nature Volumizing shampoo

Natural Original-review-05
"Een zachte shampoo voor fijn en slap haar. De formule is verrijkt met Panthenol voor de hydraterende werking en om volume te creëren. Met een geur op basis van een vleugje citrus en perzik."  Wordt er vermeld op de achterkant van de fles. Ook staat er dat deze shampoo "color safe" is, fijn!
De fles is uitgerust met een dop die je moet indrukken, makkelijk in gebruik onder de douche. De flessen zijn wit met een goudbruinig logo. Dat oogt natuurlijk en dat vind ik goed passen bij de naam 'Urban Nature'.

De geur van de shampoo is heerlijk fris, de citrus ruik je direct. De shampoo is doorzichtig en laat zich fijn door het haar glijden, het schuimt niet heel erg. Ik vind de substantie net wat anders dan reguliere shampoos, het voelt minder dik aan maar daardoor niet minder fijn.

Mijn haar voelt na het wassen glad en zacht aan, en inderdaad, het zakt niet in! Ik heb van mezelf heel erg steil haar en kan soms sluik vallen. Het zit goed!

Urban Nature Volumizing conditioner

Natural Original-review-06
"Zachte conditioner voor fijn en slap haar . De formule is verrijkt met Panthenol dat een hydraterende werking heeft en het haar niet verzwaart.  Met een geur op basis van een vleugje citrus en perzik."
Wordt er vermeld op de achterkant van de fles. Ook staat er dat deze shampoo 'color safe' is, wederom fijn!
Deze fles is precies hetzelfde als de shampoo fles alleen het logo is qua kleurstelling net even omgedraaid.

Natural Original-review-01

Ook de geur van de conditioner is lekker,  hij is namelijk hetzelfde als de shampoo. De substantie is wel anders, deze is nu namelijk wit en wat dikker.
Het verdeelt zich ook gemakkelijk over het haar. Je dient de conditioner  2 tot 3 minuten te laten intrekken en daarna grondig uit te spoelen.
Al onder de douche voel ik dat mijn haar super zacht aanvoelt. En als mijn haar droog is merk ik dat dit product je haar echt niet verzwaart en dat is wederom fijn voor mijn gladde en steile haar. Met recht extra volume. Het is ook zeer makkelijk doorkambaar.

Conclusie

Natural Original-review-03

Als je van een frisse geur houdt en veel elementen op natuurlijke basis fijn vindt dan zijn deze producten echt wat voor jou!
De shampoo is verzorgend en laat je haar ook weer stralen. In combinatie met de conditioner is het helemaal goed; geen verzwaring van je haar én extra volume. Deze combinatie shampoo & conditioner bevalt mij heel erg goed!
Door: Dina van Diest