Home Getest: Natulique Intensive Hair Mask
Onze favorieten

Getest: Natulique Intensive Hair Mask

Afgelopen weken heb ik een ontzettend leuk product mogen testen, namelijk een haarmasker van Natulique! Wie houd er nou niet van maskertjes? Vooral die voor mijn haar vind ik heel fijn, ik ben dan ook erg te spreken over dit product!

Gebruik

Allereerst het product zelf, het is simpelweg een masker voor je haar. Zoals gezichtsmaskertjes werken, zo werkt dit haarmasker ook. Je brengt het masker aan in het haar, nadat je het hebt gewassen en vervolgens laat je het 15-60 minuten intrekken. Zelf liet in het iedere keer zo’n 30 minuten intrekken, maar dat hangt natuurlijk af van de dikte van het haar. Deze 'wachttijd' kun je ook goed gebruiken voor het aanbrengen van een gezichtsmaskertje. Na het intrekken spoel je het masker uit met lauwwarm water. Als resultaat voelt het haar gezond en verzorgd aan. 

Geur, kleur en structuur 

Het haarmasker van Natulique is organisch en vegan, wat uiteraard een groot pluspunt op zichzelf is. Doordat het product natuurlijke ingrediënten bevat, ruikt het ook ontzettend lekker. De geur heeft iets weg van een kruidenmengsel, maar die zeker niet te overheersend is. De inhoud is wit van kleur en is een iets dikkere substantie dan een normale conditioner. 

Verpakking

Het haarmasker zit in een plastic tube, wat het makkelijk maakt om hem onder de douche te gebruiken. De kleur van de verpakking is lichtgroen, wat perfect past bij de natuurlijke ingrediënten en de geur van het product.

Bekijk dit product

Conclusie

Kortom, het haarmasker van Natulique is ontzettend makkelijk te gebruiken en geeft de mogelijkheid tot een lekker ontspannend momentje. Mijn haar werd er superzacht van en glansde mooi na het drogen. Ook bevat het product natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een lekkere geur, zelfs de verpakking sluit hier goed op aan. Ik ben dus zeker te spreken over dit product en gebruik het zeker 1 à 2 keer in de week!